24.9 C
Malta
Pazartesi, Eylül 2, 2024
spot_img
spot_img

1 Eylül 2024, Pazar, Günlük Burç Yorumları

1 Eylül Pazar gününden merhabalar! Topaç gibi durmuş dönmüş Merkür’ün nihayet randıman almaya başlamasıyla zihnimizdeki ağırlığı atmaya heveslendiğimiz gündeyiz. Lakin kendimizi gömme, hatalarımızı dünyanın sonuna sebep görme ruh hali henüz geçmiş değil. Klavyeyi temizlerken yanlışlıkla nükleer füze gönderen temizlikçi triplerimiz devam edecek bir süre daha. Çünkü yaklaşan bir yeniay var.

Koçlar için bugün “Ben yaparım, ben bilirim” modunda olacaklar ama aşırı özgüvenleri başlarına iş açabilir. “Benimle uğraşacak tek kişi yine benim” diyerek kendi ayaklarına dolanabilirler. Boğalar “Yavaş ve istikrarlı kazanır” derken, bugün tembellik tuzağına düşebilirler. “Rahata düşkünlüğüm beni yavaşlatıyor” diyerek kendi konfor alanlarına saplanıp kalabilirler. İkizler bugün o kadar çok fikir arasında kaybolabilirler ki “Bu kadar çok düşünmek beni yoruyor” diyerek kendi zihinlerinde kapana kısılabilirler. Yengeçler duygusal derinliklerinde kaybolup, kendilerini fazla hırpalayabilirler. “Kendi duygusal dalgalanmalarım beni zorluyor” diyerek içsel huzurlarını zedeleyebilirler. Aslanlar için bugün “Ben merkezdeyim” diyerek dikkat çekmeye çalışırken, aşırıya kaçıp çevrelerindekileri itebilirler. “Bu kadar parlamam başıma bela oluyor” diyerek yalnız kalabilirler. Başaklar her şeyi mükemmel yapma arzusuyla kendilerini yorabilirler. “Kendi eleştirilerim beni zorluyor” diyerek, mükemmeliyetçiliklerinin kurbanı olabilirler. Teraziler başkalarını memnun etmek için fazla çaba sarf edebilirler. “Dengeyi bulmak beni yoruyor” diyerek, kendi ihtiyaçlarını göz ardı ettiklerini fark edebilirler. Akrepler için bugün “Kontrol bende” derken, fazla kıskançlık ya da gizlilik yüzünden kendilerini izole edebilirler. “Kendi stratejilerim bana engel oluyor” diyerek kendilerini zorlayabilirler. Yaylar özgürlük arayışında fazlasıyla kaybolabilirler. “Bağlanmamak beni yalnızlaştırıyor” diyerek, özgürlüklerinin bir tuzağa dönüştüğünü fark edebilirler. Oğlaklar disiplin ve hırsla fazla ileri gidip kendilerini zorlayabilirler. “Bu kadar çok çalışmak bana zarar veriyor” diyerek, kendi başarılarına ket vurabilirler. Kovalar için bugün “Ben farklıyım” diyerek toplumdan uzaklaşabilirler. “Sıradışılığım beni yalnızlaştırıyor” diyerek, kendi özgünlüklerinin getirdiği yalnızlıkla yüzleşebilirler. Balıklar hayal dünyalarına fazlasıyla kapılıp, gerçeklikten kopabilirler. “Kendi hayallerim beni yanıltıyor” diyerek, ayaklarının yere basmadığını fark edebilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz