24.9 C
Malta
Çarşamba, Temmuz 3, 2024
spot_img
spot_img

1 Temmuz 2024, Pazartesi, Günlük Burç Yorumları

1 Temmuz Pazartesi gününden merhabalar! Bugün kafamız yine zehir, içimiz pek bir uyumlu. Zekamız öne çıktığı için “aman ya hallederiz” tembelliği var. Yahu bizim neden bir orta yolumuz yok ey ahali? Neyse, günü kurtaracak ukalalıklar patronların gözüne batabilir. Uyarayım.

Koç burçları için bereketli bir gün olurken Boğa burçları kendilerini rahat ifade ettikleri bir enerji alanında bulacaklar. İkizler burçları beklenmedik harcamalar yapmaya açık bir gün geçirirken Yengeç burçları için güzel bir gayret enerjisi var, akıllarındaki projeyi uygulamaya koyabilecekler. Aslan burçları kariyer anlamında destek gördükleri bir gün yaşarlarken Başak burçları ise dualarının ve dileklerinin kabul olduğu, kendini müteşekkir hissettiği bir gün geçiriyorlar. Terazi burçları için eşlerinin gelirini güzel anlamda etkileyen konular gündem olurken Akrep burçları karşılarına çıkan insanlarla bu sefer anlaşabiliyor oluşuna kendi de şaşırabilir. Yay burçları için geç kalınmış bir yaz diyeti gündem olurken Oğlak burçlarının yüzü kazanç anlamında güleceğe benziyor. Kova burçları için bazı konuların kapanması ve yerine güzelliklerin gelmesi söz konusu olacak gibi görünürken, Balık burçları ise kendisine anlatılmasa dahi herkesin her şeyini biliyor gibi hissedebilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz