28.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

10 Haziran 2024, Pazartesi, Günlük Burç Yorumları

10 Haziran Pazartesi gününden merhabalar! Peşin peşin uyarayım. Hafta boyunca gökyüzünde hiç girişim enerjisi yok, dengeye gelebilmek için hepimiz icat çıkarıcı bir aksiyon hali içinde olacağız. Bu da üç aşağı beş yukarı 19 Haziran’a kadar sürecek. Bu ateşsizlik hali yüzünden havalar anormal ısınabilir, volkanik patlama çatlama, yangın vs duyabiliriz.

Koç burçları sevgiliye yetiştiremeyeceği para için kendini hırpalamasın bir zahmet. Boğa burçları klima çarpmasını yaşayan ilk burç olma özelliği taşıyor. İkizler burçları arkadaş ortamında kavga edebilir bugün. Azıcık sakin kalsın. Yengeç burçları tatile saçacağı paraların hesabını yaparken bir paket sigarayı şimdiden bitirmiş gibi görünürken Aslan burçları o unvanı almak için önüne geleni doğrayabilir. Birazcık gerginler. Başak burçları olmayan hastalıklarının peşine düşmüş, üşenmemiş bir de uzun uzun bir rapor hazırlamış. Terazi burçları ise arzu ettiği planları gerçekleştirmek için kredi çekmeye niyetlenmiş gibi görünüyor. Akrep burçları düğün hazırlıklarından yorgun düşeceğe benzerken Yay burçları kavgaya geç keldiği için konunun ne olduğundan bihaber etrafa bakıyor, valla eğleniyor bile olabilir. Oğlak burçları çocukların son güne kalan ödevleri yüzünden evde kriz yaşarken Kova burçları eşleri ile fikir ayrılığı yaşamaya müsait görünüyorlar ama cesaret de edemiyorlar sanki. Balık burçları zaten ev işlerine koşturmaktan ne beni okuyabilmiş ne kendine bakabilmiş. Sana da hayat çok zor be Balık…

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz