31.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

10 Temmuz 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

10 Temmuz Çarşamba gününden merhabalar! Altınlarım dizi dizi, kıskanmayın fesatlar sizi tadında ona buna hava attığımız, kendimizi biraz şımarık hissettiğimiz gündeyiz. Kibirden kalp kırmamız olası.

Koç burçları ne kadar çalışkan oldukları ile övünürlerken abartılı sözler söyleyebilirler. Boğa burçları üretkenlik konusunda hayli becerikli ve bereketli bir gün geçiriyor. İkizler burçları bir takım konuları nihayete erdirmeye çalışma derdinde ama şakayla karışık konuştuğundan karşı tarafa verdiği mesajı anlamıyor olabilir. Yengeç burçları kendi özgüvenini yükseltecek sözler söyleme, olumlamalar yapma, minnettarlık manifestleri ile uğraşma ile meşgulken Aslan burçları aynaya bakıp kendini öveceğim derken işe geç kalabilir. Başak burçları için kendiyle gizli gizli övündüğü ve yine herkesten nefret ettiği bir gün söz konusu. Öte yandan Terazi burçları arkadaşları ile övünürken kimsenin onun bu gayretine karşılık vermediğini fark ederek üzülebilir. Akrep burçları bugüne dek başardıklarını düşünüp yeni planlar için kolları sıvarken Yay burçları için hayli bilgece laflar ettiği için adının ukalaya çıkacağı bir gün gerçekleşiyor. Oğlak burçları okuduğu kişisel gelişim kitapları sayesinde kriz yönetimini arşa çıkarırken Kova burçları için eşlerinin dırdırıyla kökten değişen konular söz konusu olacak gibi. Balık burçlarını ise diline hakim olamadığı, herkese tenis topu fırlatırcasına laf soktuğu bir gün kısmet olmuş.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz