28.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

11 Haziran 2024, Günlük Burç Yorumları

11 Haziran Salı gününden merhabalar! Ah… bugün kimilerimizin hayatı değişecek. Büyük değişecek hem de. Bakalım hangi burç bu değişimi nereden alacak?

Koç burçları için bu haber ekonomik meseleler üstünden geleceği gibi şu sıralar yedikleri yemeklere de dikkat etsin. Bilmediği bir alerjisi hortlayabilir. Boğa burçları radikal bir estetik ameliyatı için kolları sıvayabilirken İkizler burçları göç etme hazırlığı içinde görünüyor. Yengeç burçlarına beklenmedik masraf kapıları açılıyor ama oradan bir getiri kazanma ihtimali de söz konusu olduğu için kendisine o kadar da vah vah tüh tüh demiyoruz. Aslan burçları ise ilişkisinde yeni bir etaba geçmek üzere. Başak burçları eğitim öğretim anlamında muazzam başarılara imza atmak üzereyken Terazi burçları gurur ve yaratıcılık konusunda başkalaşım geçirmek üzereler, bu etki altında hane için nüfus kalabalıklaşabilir. Akrep burçları taşınıyor annem, söylemedi demeyin. Yay burçları kardeşlerini evlendirirken kendi evleniyormuşçasına iş yapmaya hazır olsun. Oğlak burçları yatırım konusunda önemli kararlar alacakken Kova burçları ise bir devri kapatmak üzereler, gözleri aydın. Balık burçları valla az değil, arkasından konuşulan tüm olaylar birer birer önüne düşmeye başlayacak.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz