Site icon Malta Haber

11 Mayıs 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

11 Mayıs Cumartesi gününden merhabalar! Midelerimizde doymak bilmeken bir kuyu var sanki, bugün ne yersek yiyelim doymayacağımız aşikar. Bununla beraber kader planlarında beklenmedik değişiklikler ile bir araya gelmeyi de bekleyebileceğimiz bir enerji içerisindeyiz.

Memlekette kemikleşimiş inançların nispeten kolaylıkla bırakılmasına yardımcı olabilecek bir enerji akışı mevcutken Malta’da artan nüfus gereğince milli duyguların beklenmedik şekilde yükseleceğini söyleyebiliriz.

Koç burçları günün kendini en evcimen hisseden, ev ihtiyacını arayan burcuyken Boğa burçları günü yakın civardaki ev yemeği lokantalarını arayarak geçirebilir. İkizler burçları annesinin tembihi üzerine kenara attığı birikimlerin dişe dokunur olmaya başladığını görürken Aslan burçları kendi haline kalmanın da keyifli olabileceğine şaşırabilir bugün. Başak burçları arkadaşlarla toplanıp yöresel yemekler deneyimlemeye niyetli bir gün geçirirken Terazi burçları gün boyunca yeni iş başvuruları yapacağa benziyor. Akrep burçları kendilerini durduk yere daha aydın görüşlü hissedebilirken Yay burçları milli değerlere yatırım yapmayı kendine görev edinmiş olabilir. Oğlak burçları günü eşlerinin yörüngesinde geçirmeye hazır olsun, Kova burçları ise abartılı yemek yemekten uzak dursun. Balık burçları günü nispeten daha kolay, işler yoluna giriyormuş gibi hissederek geçirecektir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Exit mobile version