32.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

11 Temmuz 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

11 Temmuz Perşembe gününden merhabalar! Bu nasıl bir gündür!!! Yine geldik 8 Nisan tutulmasına ve o tutulmaya bağlı olarak bugün başlatılacak, hatta başlatılmasının kaçınılmaz olduğu olaylar gündemimize gelecek. Bir gelecek pir gelecek. İstikrarı, gayreti, sürdürülebilirliği de yanında olacak bu başlagıçların. Cümlemize hayırlı olsun.

Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçları bu başlangıçları hayatlarının temel taşlarını yeniden dizecekleri olayalr üstünden yaşayacaklar. İkizler, Başak, Yay ve Balık burçları için şartların değişkenliğik hızına yetişmek zor görünse de tatlı telaşlar ve kazançlı gayretler söz konusu olacağı için günün sonunda memnun olacaklardır. Emekleriniz boşa değil. Boğa, Aslan, Akrep ve Kova dörtlüsü ise bu koşturmadan nispeten daha az etki alır gibi göründüklerine kanmasınlar, onlar için esas heyecanlı günler 14-16 Temmuz arası yaşanacak.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz