29.9 C
Malta
Pazartesi, Ağustos 12, 2024
spot_img
spot_img

12 Ağustos 2024, Pazartesi, Günlük Burç Yorumları

12 Ağustos Pazartesi gününden merhabalar! Kendi içimizde çeliştiğimiz, her şeyin arkasında bir kusur aradığımız, dedektif yanımızın tuttuğu gündeyiz. Gerginiz, yaklaşan dolunayın etkilerini hissetmeye başlayacağız.

Koç burçları bugün “her şeyin ardında ne var?” diye düşünebilir, gizli kalmış detayları ortaya çıkarma sevdasına kapılabilir. Sherlock Holmes gibi iz peşindesiniz! Boğa burçları için tutku dorukta! Sevdiğiniz kişiye karşı kıskançlık mı yapıyorsunuz yoksa gizlice sosyal medya dedektifliğine mi başladınız? O radar açık, dikkat! İkizler burçları günlük işlerde bir dedektif gibi detaylara dalabilir, en ufak şeyi bile araştırmadan bırakmazsınız. O kadar derinlere iniyorsunuz ki, belki kaybolabilirsiniz! Yengeç burçları için aşk ve romantizmde drama kraliçesi/krallığı zamanı. “Ya hep ya hiç” modundasınız, flörtler büyük bir sinema filmi gibi geçiyor. Aslan burçları evde “bugün kimin sırrı açığa çıkacak?” havası esiyor. Aile üyelerinin tüm gizemlerini çözmeye kararlısınız. Sadece fazla abartmayın, yoksa yemek masasındaki sıradan bir sohbet bir CSI bölümü olabilir. Başak burçları için her kelimenin altındaki anlamı çözme sevdası devrede. Her cümleyi analiz edip, işin aslını bulmaya çalışıyorsunuz. İnsanlar ne demiş, siz ne anlamışsınız… O da bir bilinmez! Terazi burçları maddi konularda tüylerinizi diken diken edecek bir hassasiyette olabilirsiniz. “Bu harcamayı yapmalı mıyım, yoksa bu bir tuzak mı?” diye sorgulayabilirsiniz. Akrep burçları ise tamamen kendi sularında yüzüyor. Derin duygular, yoğun hisler… Bugün sizden kaçacak bir şey yok. Süper güçlerinizle herkesin sırlarını çözüyorsunuz! Yay burçları için ruhsal detoks zamanı! Bilinçaltınızı temizleyin, meditasyon yapın. Ama aman dikkat, yoksa “Ben kimim?” sorusunu sorarken, “Ben neredeyim?” noktasına gelebilirsiniz. Oğlak burçları sosyal çevrenizde kim neyi gizliyor, kim neyi söylemiyor diye düşünmekten yorgun düşebilirsiniz. “Benden ne saklıyorlar?” sorusu günün mottosu olabilir. Kova burçları kariyerinizde stratejik bir akıl oyununa girebilir, iş yerinde patronun gizli planlarını çözmeye çalışabilirsiniz. Belki de o planların bir parçası sizsinizdir, kim bilir? Balık burçları için mistik konulara dalma ve evrenin sırlarını çözme günü. Ama fazla abartıp, kendinizi bir tapınakta bulmayın. Yine de biraz mistik hava size iyi gelecektir!

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz