28.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

12 Haziran 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

12 Haziran Çarşamba gününden merhabalar! Kibrinizin çoşup yine dalgalandığı, yeni yeni sevdalar aradığı bir ruh haliyle güne başlayabiliriz. Bunu sağaltmanın en güzel yolu bugün bağış yapmaktan geçer. Öğlene kalmadan ruh halimiz huysuz, eleştirici, mıymıy bir şeye dönüşebilir. Endişelenmeyin, olağan.

Koç burçları günü gururdan şişim şişim şişinerek başlamış ama öğlene kalmadan ona buna kulp takar bir havaya bürünecek. Boğa burçları güne aileden gelen meziyetlerini övme gayretine düşerek başlamış, lakin günün ilerleyen saatlerinde kendini daha naif ve yaratıcı hissedecek. İkizler burçları günü ona buna ahkam keserek yaşarken akşama doğru anneden terlik yiyebilir. Yengeç burçları günü takıp takıştırdıklarıyla övünerek geçinme arzusu ile başlamış ama akşama doğru vergi memurlarına o kadar da zengin olmadığını anlatmak üzere dil dökebilir. Aslan burçları güne “buraların patronu benim” diyerek başlamış, günün ilerleyen saatlerinde ne kadar daanksiyetesi tutabilir. Başak burçları güne herkesin arkasını topladığı için kendi kendine övünerek, kimselere ses etmeden başlamış ama öğlene kalmadan “Buradayım” diyeceğe benziyor. Terazi burçları güne hafta sonu için yaptığı planlarla hava atma gayesiyle başlamış ama sonrasında kendini pek bir yalnız ve izole hissedebilirken Akrep burçları ise patronu ile kavga ederek başladığı günü ay sonuna daha çok vakit olduğunu fark ederek geri vites atarak bitirebilir. Yay burçları güne ne kadar da akıllı bıdık olduğunu alemlere gösterme arzusu ile başlamış ama akşama doğru sosyal medyada caka satacağına iş yerinde iş yapması için uyarı yiyebilir. Oğlak burçları borsadaki yatırımların ya da eşinden gelen gelirin arzu ettiği hayatı yaşamasına izin vermediği için boş boş konuşurken öğlene kalmadan şükürde, namazda, niyazda, imanda olacağa benziyor. Kova burçları sabah sabah eşleriyle bir denge yakalayamayıp kavgaya tutuşabilir ama akşama doğru sakin kafayla herkesin hakkı herkese verilecek. Balık burçları ise gündüz gündelik işlerde dahi yaratıcılığını konuştururken akşama doğru bir övgü bile görmediği için eşine çatabilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz