Site icon Malta Haber

12 Mayıs 2024, Pazar, Günlük Burç Yorumları

12 Mayıs Pazar gününden merhabalar! Aslında bugünden itibaren 20 Mayıs’a kadar cümlemizin hayatını istesek de istemesek de bambaşka bir raya yöneltecek etkiler söz konusu. Bekledikleriniz, beklemedikleriniz, beklediğinizi sandıklarınız, toplumsal normlar eşliğinde şekillendikleriniz… ne varsa hepsi elden geçecek. Bugün ve yarını özellikle rüya takibi yapmanız ve enerjilerinizi yüksek tutmaya imkan tanıyacak aktivitelerle geçirmeniz tavsiye edilir.

Memlekette bugün hayli beklenmedik ve köklü, bir o kadar da ucu maddiyata dayanan yeni olaylar ile karşılaşabiliriz. Malta’da ise yaklaşan dini seramoniler için hazırlıkların hız kazanması hayli muhtelemel.

Koç burçları evde koltuk kapmaca ve otorite yarıştırmaca oynamaya niyetlenirken Boğa burçları kardeşleri ile annelerinin sevgisi üstünde yarışabilirler. İkizler burçları maddi anlamda istikrar yakalayabilecek bereketli bir gün geçirirken Aslan burçları ummadığı rüyalarla dolu bir güne başlamış olabilir. Başak burçları özellikle yurtdışı seyahati ya da yükseköğrenim gibi planlar kurarak geçirdiği bir gün sürerken Terazi burçları ise kariyer anlamında onları gurulandıracak konular ile bir araya gelebilirler. Akrep burçları günün en iş bitirici, en kriz çözücü, her şeyin üstesinden gelici burcu. Yay burçları yatırım konusunda aileden destek göreceğe benziyorlar. Oğlak burçları diline hakim olduğu zaman eşiyle anlaşabildiğini fark edip şaşırabilirken Kova burçları gastroenterit sıkıntılarına kalıcı bir çözüm bulabilirler bugün. Balık burçları ise fiziksel sağlıkları hatırına sportif faaliyetlere başlama kararı alabilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Exit mobile version