32.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

12 Temmuz 2024, Cuma, Günlük Burç Yorumları

12 Temmuz Cuma gününden merhabalar! Önümüzdeki günlerde daha cesur davranabiliriz ama bugün uyumlu, naif, zarif pozlarımızın arkasında biliyoruz ki hepimiz kürk, havyar, altın, sahne hayatı sevmeye başlayıverdik birden bire. Çünkü Venüs Aslan burcuna geçti. Aşağı yukarı bir ay kadar böyle kibir sever, övünmeye bayılır, etrafımızda avaneler gezinsin ister bir ruh halinde olacağız.

Koç burçları gönül alma ve politik davranmadaki başarısıyla övünürken Boğa burçları sağlığına gösterdiği özen gösteriyormuş gibi görünse de aslında güzel genlerinin ekmeğini yiyiyor. İkizler burçlarının yüksek neşesi bugün kesinlikle çenesine vuracak, Yengeç burçlarının ise aile ile beraber vakit geçirmesi özgüvenine yansıyacak. Aslan burçları ayna çatlattığının farkında ama mütevazı takılıyor, Başak burçları ise nihayet göremediği özgüvenini geliştirecek ortamlar ile bir araya gelecek, ay az takdir edin kendinizi yahu. Terazi burçları kesinlikle kendini öne çıkaracak ortamlara, düğünlere, derneklere girmeye hazırlanırken Akrep burçları özgüven işini hırsa çevirmeye yatkın, övüneyim derken kavgaya girişebilir. Yay burçları için keyifli bir gün söz konusu, öyle “aman elalem ne der” derdine düşmeden vur patlasın çal oynasınlı bir hafta sonu yaşanıyor. Oğlak burçları için kriz yönetiminin öne çıkacağı bir dönem başladığından politik ve diplomatik tavırları ile dikkat çekecektir. Kova burçları bugün hem huysuz hem tatlı, gülerken ısırabilir, ısırırken ciddi olmayabilir. Kendilerini yakından incelemek lazım. Balık burçları ise şu sıralar estetik kaygılara düşebilir, ağız burun rötuşlarına heveslenebilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz