29.9 C
Malta
Salı, Ağustos 13, 2024
spot_img
spot_img

13 Ağustos 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

13 Ağustos Salı gününden merhabalar,

Hem uyuyamadık hem de değişik rüyalar görmekten kafayı toplayamadık. Bu hayat mıydı gerçek olan yoksa değil miydi? Filozof merakımız canımızı sıktı.

Koç burçları zaten baş deli. Parayı bile dert etmeyecek enteresan olaylara bulaşmış. Boğa burçları eşlerinden beklenmedik bir hafta sonu planı duyabilirler. İkizler burçları hareket kabiliyetlerinde sınır zorlamaya devam ediyorlar. Yengeç burçları kabını kaybetmiş su gibi belirsiz bir ruh hali içinde. Aslan burçları nispeten modu yüksek burçlardan lakin beklenmedik bir miras meselesi gündem olabilir. Başak burçları için eşten gelen sitemler söz konusu bugün. Terazi burçlarına market alışverişinde harcanan paranın şaşırtıcılığı düşmüş, ay hadi süper indirime denk gelin bari. Akrep burçları derin, çok derin meselelere dalmış. Varoluşsal krizlerde. Yay burçları onları dürten biri olmasa evden çıkamayacak kadar uyuşuk hissediyorlar, kendileri de şaşkınlar. Oğlak burçları için bazı plan ve projelerin öngörülemeyen sıkıntılar yüzünden rafa kalkması mümkün olabilirken Kova burçlarına iş yerinde bir defterin kapatılması, yevmiyeyi alıp oradan ayrılmak düşmüş. Balık burçlarına ise duygusal perdenin arkasında Oz büyücüsü gibi cihanları kendine kul etmek kalmış. Sizi gidi siziler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz