28.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

13 Haziran 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

13 Haziran Perşembe gününden merhabalar! Gün içerisinde güzel imzalar atmanın olası göründüğü, yalnız bu imza karşılığında yüksek seviyede hizmet ve emek göstermek gerekeceğini söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra vaktiyle attığınız palavralar bugün gelip tırmalayabilir, uyarayım şimdiden.

Koç burçları günü sağlık konusunda takıntılı bir ruh hali ile geçirdiğinden gidip bir check-up anlaşması imzalayabilir. Boğa burçları çocuklarını yazdıracağı bir yaz okulu arayışında görünürken İkizler burçları evdeki abonelikleri tazeleyeceği bir gün geçiriyor. Yengeç burçları bugün önüne gelen yere imza atma yarışı içindeyken Aslan burçları bir gelir anlaşması imzalayacak gibi görünüyor. Fatura da olabilir tabii. Başak burçları kuaföre gidip bilmem kaç seanslık bakım paketi almış, Terazi burçları ise girdiği saçma sapan sitelerde nereye tıkladığına dikkat etmeli. Akrep burçları arkadaşlarıyla buluşmak için sözleşirken Yay burçları önemli bir terfi alabilir. Oğlak burçları yüksek öğretim konularına şans vermek ile seyahate çıkmak arasında gelgit yaşarken Kova burçları kredi kartı aidatı için e-devlete itiraz dilekçesi yazıyor. Balık burçları ise evleneceğe benziyor, kız Perşembe günü ne evliliği allaasen??!

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz