26.9 C
Malta
Pazartesi, Ağustos 5, 2024
spot_img
spot_img

13 Mayıs 2024, Pazartesi, Günlük Burç Yorumları

13 Mayıs Pazartesi gününden merhabalar! Sürprizlerle dolu bir haftaya başladık. Talep ettiklerimiz ile bir araya geleceğiz ama bunların “hayalimizdeki gibi” olmaması sizleri şaşırtmasın. İçinde bulunduğumuz tabiat böyle çalışıyor çünkü. Yine de ferahlatıcı fırsatlar sunulacaktır. Yeter ki zihninizin sizi aldatmasına izin vermeyin.

Memlekette maddi anlamda şifalanmaların işaretleri gözlemlenmeye başlamış gibi görünüyor, Malta’da ise tarım yatırımlarını arttıracak çalışmalar öne çıkacağa benziyor.

Koç burçları günü ataları ve kökleriyle barışmayı tercih ederek geçirebilirken Boğa burçları özellikle dilinden dökülenlere söz geçirmeye daha özen göstereceğe benziyor. İkizler burçları özgüveninin ne ile beslendiğini düşünürken Aslan burçları aradığı sorunun cevabını rüyasında aldığını fark edebilir. Başak burçları kısa vadeli kalkınma planlarını revize edecek gibi görünüyor, Terazi burçları ise kariyerden yana yollarının açıldığını görmeye başlayarak ferah bir nefes alacak. Akrep burçları dualarının tuttuğunu bildiğinden bugün iradesiyle biraz sınanabilirken Yay burçları gelir giderlerindeki dengesizliğe çözüm olacak yeni stratejiler ile bir araya gelebilir. Oğlak burçları kendine düşman ettiği duyguları ile barışma yolunu seçerken Kova burçları ise özellikle gündelik hayat koşturmasına biraz yardımcı olacak yatırımlar yapabilir. Balık burçları ise uzun zamandır içinde yara kalmış yepyeni hobiler ve beceriler geliştirmek üzere kolları sıvamış.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz