26.9 C
Malta
Pazartesi, Ağustos 5, 2024
spot_img
spot_img

13 Şubat 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

13 Şubat Salı gününden merhabalar! Bugün bir şeyleri değiştirmeye, mevcut düzeni tamamlayıp yeniye yer açmaya açık bir gündeyiz. Bu sebeple kendimizi göstermek için hırslanabiliriz. Gün öğlene varmadan Mars’ın burç değiştirerek Plüton ile yapacağı kavuşum ve Güneş’in beraberindeki yıldızlar cesur olabilene, cüret edebilene muazzam fırsatlar getirecek.

Memlekette üniversiteleri, akademisyenleri ve yurtdışı temsilciliklerimizi tatlı telaşa sokacak da olsa halkın yüzünü bilhassa sportif ve sanatsal anlamda güldürecek ve gururlandıracak etkiler söz konusuyken Malta’da ise parlamentoda yaşanacak anlaşmazlıklar yüzünden ertelenen hizmetler söz konusu olabilir.

Koç burçları bugün kişisel tarzları üstüne düşünmeye fırsat bile bulamayacak kadar aceleci hissediyorlar. Boğa burçları ise sonunu düşünmeden aldığı aksiyonlar yüzünden biraz stres yaşayabilir. İkizler burçları acaba başka semte mi taşınsam diye planlar kurmaya başlamış olabilir, Yengeç burçları ise yer değişikliği için kolları çoktan sıvamış olabilir. Aslan burçları kısa vakitte değişecek yeni medeni durumları için şükür namazı kılmaya niyetlenirken Başak burçları ise önünü arkasını düşünmeden harcama yapmaya açık bir günde. Terazi burçları yeni tanıştıkları kişilerle köklü bir ilişki kurma potansiyeli barındıran bir gökyüzü altında günlerini geçirirken Akrep burçları iş yerinde koşturacağım derken kendilerini sakatlayabilmenin ucundan dönebilirler. Yay burçları köşeyi dönerken kitaplarını devirmesine sebep olacak birisi ile tanışma hikayesine çok yakın, Oğlak burçları ise ne zamandır hayalini kurup yatırımlarını ona göre ayarladıkları evi nihayet alabilecek gibi görünüyorlar. Kova burçları ağızlarından çıkana çok dikkat etsinler zira söz yaratıcılığındaki kuvvetleri kendilerini bile şaşırtabilecek seviyede, Balık burçları ise hayatın getirdikleri ile dingin yaşam tarzlarını bir süre ötelemek durumda kalacak anlaşılan.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz