32.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

13 Temmuz 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

13 Temmuz Cumartesi gününden merhabalar! Bugün içimizdeki yargılayıcı huysuzu biraz susturmayı deneyebilirken biraz da göz kulak kesilmek gerek çünkü bu civarda yaşananlar bizleri 2 Ekim 2024 tarihli tutulmada yaşanacakların fragmanı ile karşılaştırıyor olabilir. Ne cümle yazdım be!

Koç burçları partnerlerine, iş arkadaşlarına, düşman bellediklerine sahip çıksın. Boğa burçları bel, boyun, diş, deri, kemik, böbrek, kulak (organ bırakmadık) rahatsızlıklarına açık olabilirler. İkizler burçları her limanda idare ettikleri zamparalıkların ayyuka çıkması ile sınanabilir. Yengeç burçları evden, yuvadan kopma hali ile bir araya gelebilirler bugün. Aslan burçları dile hakim olmanın ne mühim mesele olduğunu yakından gözlemleyebilir. Başak burçları kazançları konusunda yeni sözleşmeler imzalamaya adaylar. Terazi burçları ise günün en kendine münhasır burç kişisi. Akrep burçları kendini izole hissettiği, yalnızlaştığı, kimselerle görüşmek istemediği bir modda hissedebilir. Yay burçları ise arkadaşları ile ufak tefek anlaşmazlıklar yaşayabilir. Oğlak burçları için bir devrin sonuna yaklaşılmaktayken Kova burçları ise hukuki meseleler ile uğraşacağı bir döneme giriyor. Balık burçları ise başkalaşım yaşayacakları, deneyimle dönüşecekleri yeni bir dönemin arifesindeler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz