28.9 C
Malta
Çarşamba, Ağustos 14, 2024
spot_img
spot_img

14 Ağustos 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

14 Ağustos Çarşamba gününden merhabalar! Nasıl bir laf salatası günü anlatamam. Bir yandan üstümüzde baskı da var. Hani patates salatası yapmak isterken püreye dönmüş gibi kafalarımız.

Koç burçları bugün macera arayışında olabilir.“Hadi valizleri toplayalım, bir yerlere kaçalım!” diyerek ani bir yolculuğa çıkma hevesine kapılabilirsiniz. Boğa burçları için bugün maddi konular ikinci planda, ruhsal zenginlikler ise ön planda. Felsefi sohbetler, derin düşünceler ve anlam arayışları sizi çekebilir. İkizler burçları bugün bilgiye olan açlığını iyice hissedebilir. Yeni bir kitap, belgesel veya online kurs radarınıza girebilir.

Yengeç burçları bugün sınırlarını aşma ve konfor alanından çıkma arzusunda olabilir. “Bu kadar cesur olduğumu bilmiyordum!” diyerek kendinizi şaşırtabilirsiniz. Aslan burçları bugün sahnede olma isteğinizi farklı alanlara taşıyabilirsiniz. Farklı kültürler, yeni yerler ve insanlar sizi çekecek. Başak burçları için bugün rutinlerden uzaklaşma günü olabilir. Her şeyin planlı ve düzenli olmasını seven yanınızı bir kenara bırakıp, biraz özgürlük arayışında olabilirsiniz. Terazi burçları sosyal ilişkilerde uluslararası boyut kazanabilir. “Her milletten bir arkadaşım var!” diyerek sosyal medya hesabınızda dünya turu yapabilirsiniz. Akrep burçları bugün derin felsefi soruların peşinden gidebilir. Gizemli konular, mistik bilgiler ilginizi çekecek. Yay burçları için bugün adeta kendilerini evlerinde hissedecekleri bir gün. Yeni maceralar, özgürlük ve spontane planlar tam da sizin kaleminize uygun. Oğlak burçları bugün biraz daha rahat ve esnek olma ihtiyacı hissedebilir. İş yerine spontan bir gezi planı yapabilir ya da iş sonrası yeni bir yer keşfetmek isteyebilirsiniz. Kova burçları bugün dünya meseleleri ve büyük resimle ilgilenmek isteyebilir. Yeni bir sosyal sorumluluk projesi ya da toplumsal bir mesele üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Balık burçları bugün hayallerini daha geniş bir perspektiften değerlendirebilir. Rüya gibi bir seyahat planı ya da egzotik bir yer hayali sizi meşgul edebilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz