26.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

14 Mayıs 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

14 Mayıs Salı gününden merhabalar! Yaratıcılığımızın ve gururlu yanlarımızın öne çıkacağı, ortamlarda süzüm süzüm süzülmeye yatkın olduğumuz bir gündeyiz. Hareket enerjisi hayli aktif olduğundan ne kadar yorulduğumuzu dahi fark etmeyebiliriz bugün.

Memlekette siyasetin gündeminde lojistik alt yapıların geliştirilmesine yönelik çılgın projeler varken Malta’da ise hayli ikilem yaratan bir hava söz konusu. Büyük karar almayın.

Koç burçları bugün nasıl çapkın anlatamam. Enerjileri yüksek bugün. Boğa burçları bilinçaltını temizlemek için gayretkar hissederken İkizler burçları tiyatral yeteneklerine bir yenisini ekleyebilir. Yengeç burçları beklediği maaş zammını almaya yatkın görünüyor, Aslan burçları ise dünyaya hükmediyor bugün adeta. Başak burçları kaybedilen gelirin toparlanması için araştırmalar yaparken, Terazi burçları ise yeni yatırım planları için arkadaşları ile istişareleri başlatmış. Akrep burçları gündelik yaşamına yeni bir renk katacak sportif faaliyet ya da aksiyon ararken Yay burçları bugün ortalarda görünmezse şaşırmayın, koşarak ekvatoru dolanıyordur. Oğlak burçları girdiği ev kredisi yüzünden kendisini pek hareket edebilecekmiş gibi hissetmese de Kova burçları onların aksine hayli koşturmalı, mahalleyi dolanmalı bir gün yaşıyorlar. Balık burçları ise bu hareketli enerjileri ne zamandır ertelediği sağlık kontrolleri için değerlendirecek.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz