32.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

14 Temmuz 2024, Pazar, Günlük Burç Yorumları

14 Temmuz Pazar gününden merhabalar! Gergin günlere yaklaşıyoruz. Bugün derinden gelen bir öfke hissetseniz de ananızın babanızın verdiği edep uğruna vakur duruşunuzdan ödün vermezsiniz. Lakin yarın ve sonraki gün için aynısını söyleyemeyeceğim.

Koç burçları için yarın ve 16 Temmuz’daki yerleşimler ciddi finansal şok getirebilir. Boğa burçları için genel sağlıklarını göz önünde bulundurmalarını gerektirecek gündemler yaratabilir. İkizler burçları evi, bacayı kilitlediğinden emin olsun. Yengeç burçları ise bildiği tüm planları rafa kaldırsın, rota yeniden oluşturuluyor. Aslan burçları gıybet konusu olacakları önemli krizler ile bir araya gelirken Başak burçları bir akademik başarı kucaklayabilir ya da onu imana getirecek türlü arızalar yaşayabilir. Terazi burçları için tatsız kazalar ve krizli durumlar söz konusu olabilir, bu yüzden aksiyon gerektiren işlere girmesinler. Akrepler için cinnet hali yükleniyorken Yay burçları evcil hayvanları ile uğraşacakları bir hafta sonuna girecekler. Oğlak burçları gururlarının sökülüp ellerine verildikleri bir hafta sonu yaşamaya aday görünüyorlar. Kova burçları toprak ve gayrimenkul meselesi ile uğraşmak durumunda kalabilirlerken Balık burçları ise trafikte kardeşleri ile telefonla konuşurken bluetooth kullanmayı ihmal etmesinler, tercihen konuşmasınlar yola baksınlar.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz