34.9 C
Malta
Perşembe, Ağustos 15, 2024
spot_img
spot_img

15 Ağustos 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

15 Ağustos Perşembe gününden merhabalar! Gününe keyifçi ve gamsız bir ruh hali ile başlayıp planlı programlı kurallara geleneklere düşkün bitiriyoruz. Türk dizilerinde böyle geçiş yok valla.

Koç burçları bugün bir anda işkolik moduna geçebilir. “Bu hafta sonu biraz dinleneyim” derken kendinizi iş planları yaparken bulabilirsiniz. Hatta “O iş nasıl daha hızlı biter?” diye yatakta plan yaparken uykusuz kalmanız olası! Boğa burçları için bugün finansal strateji günü! Yatırım planları, bütçe hesapları arasında kaybolabilirsiniz. Kafanızda dolar işaretleri dönerken, “Bu indirim gerçekten indirim mi?” diye markette fiyat karşılaştırması yaparken bulabilirsiniz kendinizi. İkizler burçları sosyal çevrede ciddiyet moduna geçebilir. “Şaka bir yana, bu mesele ciddi!” diyerek herkesi şaşırtabilirsiniz. Arkadaşlarınız, esprilerinize alışkınken, bu yeni “disiplinli İkizler” karşısında biraz afallayabilir. Yengeç burçları bugün duygularını arka planda bırakıp, “Hayat ciddi bir iştir” mottosuyla hareket edebilir. Evinizdeki herkes bir anda kurallara uymaya başlar çünkü siz “Bu evde disiplin şart!” diyorsunuz! Aslan burçları kariyer basamaklarını tırmanma hırsıyla dolu olabilir. “Ben liderim” derken, “Bu ofiste neden herkes dağılıyor?” diye her şeye müdahale ederken bulabilirsiniz kendinizi. Kimse size karşı çıkmasın, çünkü siz bugün işin patronusunuz! Başak burçları için tam anlamıyla stratejik planlama günü. Tatil planı bile yapsanız, “Bu tatili nasıl en verimli hale getiririm?” diye kafanızı yorabilirsiniz. Hatta dinlenmek bile, “Günlük görevler listesinin” bir parçası olabilir. Terazi burçları bugün denge arayışını biraz fazla ciddiye alabilir. Herkesle uyum içinde olma çabası, “Bu tartışmada kimin tarafındayım?” sorusunu kendinize sıkça sormanıza neden olabilir. Sonuçta dengeyi bulmak, biraz yorucu olabilir! Akrep burçları için gizli planlar yapma zamanı! Ancak bu sefer, “Bu işi nasıl ciddiyetle yürütürüm?” diye karanlık köşelerde strateji kurarken yakalanabilirsiniz. Gizemli imajınıza, bir de ciddi iş bitirici tavırlar eklenebilir. Yay burçları bugün maceracı ruhlarını bir kenara bırakıp, finansal güvence arayışına girebilir. “Ben dünya gezginiyim” derken, bir anda “Emeklilik fonum ne alemde?” diye hesap kitap yaparken bulabilirsiniz kendinizi. Gelecek planları bile ciddiyetle yapılır! Oğlak burçları zaten doğuştan disiplinli oldukları için bugün tamamen zirveye oynayacak. “Bu işte nasıl en iyi olurum?” sorusuna cevap ararken, etrafınızdakilere iş dağıtıp, kendinizi CEO gibi hissetmeniz olası! Kova burçları bugün özgür ruhlarını biraz dizginleyip, “Bu topluluk için nasıl daha iyi bir gelecek kurarım?” diye düşünüp taşınabilir. Yaratıcı fikirlerinizin bile sağlam bir planı vardır bugün. İdeallerinizi hayata geçirmek için ciddi adımlar atabilirsiniz. Balık burçları için “hayaller dünyasından” çıkıp, “gerçek dünya” ile yüzleşme günü olabilir. Rüyalarınızda bile “Bu iş nasıl daha mantıklı hale gelir?” diye düşünürken uyanabilirsiniz. Bugün bulutların üzerinde değil, sağlam bir zeminde yürüyorsunuz!

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz