Site icon Malta Haber

15 Haziran 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

15 Haziran Cumartesi gününden merhabalar! 25 Mart tutulmasını unutanlar var mı? Nasıl bir ki bir kazağın örgüsü kaçınca tüm kazak heder olur, bu astroloji de öyle bir şey işte. Şimdi attığınızı sandığınız ilmeğin başlangıcı ta uzak yollardan koşup geliyor kollarımıza. Üstelik çifter çifter geliyor artık ne geliyorsa. Ama fazla havai de geliyor, yani geleni realize edin, sağlamlaştırın, bir yere bağlayın.

Koç burçları için bu heyecanlı etkiler özellikle ikili ilişkiler ve iletişim üstünden tezahür edecek. Yani hala açılamadıysan git konuş bence. Boğa burçları için durum maddiyat ve sağlık aksında seyrediyor, bir check-up söz konusu olabilir ya da evdeki kedinin/köpeğin/kuşun masrafları olabilir. İkizler burçları nedensiz bir ruh hali iyileşmesi yaşarken kendini abartılı bir tatlı ihtiyacı içinde bulabilirken Yengeç burçları şu sıralar kendilerini eski atalarını, nenelerini, dedelerini, geçmiş yaşamlarını düşünürken bulabilir ya da onlar tarafından rüyalarda ziyaret edilebilir. Uuu çılgınsın Yengeç. Aslan burçları mesela bugün kafası fikirlerle, ilhamlarla, yaratıcı hayallerle dolup taşan familyadan. Hemen yaz onu bir yere bak. Sonra kaçar gider. Başak burçları için bu çılgın cereyan kariyer getirisini arttıracak başka odaklar bulmaya ve eğitimler görmeye yönelik şekilde esecekken Teraziler var ya Teraziler, uçuyorlar. Muhteşem bir gün geçirmek üzereler. Akrep burçları günün rüzgarlarını beklenmedik bir yer değişikliği haberi ile yaşarlarken Yay burçları eğer sevgili yapmak istiyorlarsa arkadaşlarının tanıştırmak istediği elamandan kaçıp durmasınlar artık. Oğlak burçları için beslenme düzeninin yeniden gözden geçirilmesini gerektirecek meseleler gün yüzüne çıkabilirken Kova burçları da Teraziler gibi uçan, hayatını başkalaştırmaya niyet ettiği keyifli, eğlenceli, bol gezmeli bir gün geçiriyorlar. Balık burçları ise şu sıralar beklenmedik bir miras meselesi ile bir araya gelebilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Exit mobile version