32.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

15 Temmuz 2024, Pazartesi, Günlük Burç Yorumları

15 Temmuz Pazartesi gününden merhabalar! Haftaya başlamak için hiç de güzel bir gün değil ama n’apalım, vardır bundan da öğreneceklerimiz. Bugün, bilhassa yarın dengemizi şaşırtacak, kafamızı toparlamamıza engel olacak, kendimizi yine dert yükünün altında ezilirmiş gibi hissettirecek bir gökyüzü söz konusu. Türkiye’de resmi tatil olsa da dünya genelinde piyasaları gerecek etkiler gözlemlenebilir. Bununla beraber toprağın hareket ettiği doğa olayları ile bir araya gelebiliriz.

Aslında başlı başına kötü bir gün değil. Gergin bir gün sadece. Birkaç tuzaklaması var. Mesela “Aman ya, ne uğraşacağım. Hani uğraşsam yaparım da şimdi ne gerek var, boşver” tutumu ile yaklaştığımız şeyler bize tükürdüğümüzü yalatabilir. Eğer ki ağzınızdan bu lafın çıkıyorsa kulağınızın duyduğundan emin olun ve o olay her ne ise onu yapın. Çünkü aslında gökyüzünde hâlâ istikrar enerjisi var. Sadece o istikrara gidecek yola çıkasınız diye anne terliğinden daha ciddi bir motivasyon enerjisi yükleniyor diyebiliriz.

Burçların alacağı genel etkiler için dünü yeniden okuyunuz. Bir de (bıktınız ama) 8 Nisan civarı yaşadıklarınızı bir düşününüz, orayla bağlantılı haberler alabilirsiniz.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz