35.9 C
Malta
Cuma, Ağustos 16, 2024
spot_img
spot_img

16 Ağustos 2024, Cuma, Günlük Burç Yorumları

16 Ağustos Cuma gününden merhabalar! Bugün politik bir gün, dünya düzeni gözümüze gözümüze çarpacak besbelli. Ama nettir, öyle diğer günler gibi yamuk yapmaz. Çünkü bugün Vega yıldızı bizimle.

Koç burçları bugün kariyer hedeflerine ulaşmak için ⁷galaktik bir motivasyon bulabilirler. Ama unutmayın, her zaman hızla zirveye tırmanmak yetmez, orada biraz da kalmak lazım! Boğa burçları bugün finansal planlarını yıldızların ışığı altında yapabilir. Galaksiler arası hesap kitap yaparken, bütçenizi aşmayın! İkizler burçları bugün, zihinlerinde bir yıldız haritası gibi dolaşan fikirleri organize etme ihtiyacı hissedebilir. Tabii ki bu sefer, yıldızlar bile sizinle hemfikir olacak! Yengeç burçları duygusal dünyalarında bir inşa projesine girişebilir. Evet, duygularınız bugün kesinlikle yer çekimine meydan okuyor! Aslan burçları için sahne bu sefer yıldızlı! “Ben zaten parlak bir yıldızım, biraz daha mı parlasam?” diyerek kendinizi motive edebilirsiniz. Bugün spot ışıkları değil, yıldız ışıkları sizin! Başak burçları bu kozmik bağlantıyla birlikte, detayları bir astronom gibi inceleyebilir. Bugün organizasyon yeteneğiniz gökyüzünde bile fark edilecek! Terazi burçları için denge bugün göksel bir boyut kazanıyor. “Bu dengeyi bulmam gerek, ama biraz da yıldız tozu serpiştirsem mi?” diyerek ilişkilerinizi daha da ışıltılı hale getirebilirsiniz. Akrep burçları bugün derinlerdeki sırlarını Vega’nın ışığında keşfetmek isteyebilir. Kozmik sırları çözmek için bir dedektif gibi çalışabilirler. Yay burçları için bugün seyahat planları biraz daha uzaya yönelik olabilir. Hayal gücünüz o kadar geniş ki, galaksiler bile size yetmeyebilir! Oğlak burçları zaten zirvelere tırmanmaya alışkın, ancak bugün Vega’nın etkisiyle bir tık daha yukarı çıkmak isteyebilir. Kova burçları bugün evrensel sorumluluk duygusuyla dolup taşabilir. “Bu dünya için bir şeyler yapmalıyım, ama neden sadece dünya? Evreni de kurtarabilirim!” diyerek kendinizi kozmik bir lider gibi hissedebilirsiniz. Balık burçları için hayaller bugün kozmik boyut kazanıyor.

Yıldızlar bugün size rehberlik ediyor ve siz hayallerinizi birer birer gerçek yapmaya hazırsınız!

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz