26.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

16 Mayıs 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

16 Mayıs Perşembe gününden merhabalar! Önümüzdeki üç hafta boyunca sabahtan akşama kadar yemek konuşmaya başladığınızı fark ederseniz şaşırmayın. Dahası bugün en güzeli senin tarifin yok benim tarifim diye bir de kavga edebilirsiniz. Gerek yok böyle şeylere, valla bak.

Memlekette çok laf kalabalığı beklerken Malta’da lojistik konuların rahatsızlık verdiğini duyabiliriz.

Önümüzdeki 3 gün Koç burçlarına angarya seli, Boğa burçlarına abartılı bir gurur hali, İkizler burçlarına anne ile travma çözümlemesi, Yengeç burçlarına koşturmalı evraklı işler, Aslan burçlarına bütçe/muhasebe uğraşısı, Başak burçlarına kendilerini kafalarına takma hali, Terazi burçlarına her yerden el ayak çekip içine kapanma durumu, Akrep burçlarına arkadaşlarının dertlerini kendine yük etme, Yay burçlarına iş başvurularında hızlanış, Oğlak burçlarına kişisel gelişimin derlinliklerine yolculuk, Kova burçlarına kriz yönetimi, ve Balık burçlarına eşlerini idare etmenin verdiği yorgunluk getirecek. Şimdiden hazırlıklı olun.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz