23.9 C
Malta
Salı, Ağustos 6, 2024
spot_img
spot_img

17-23 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Koç ve Yükselen Koçlar: Bu hafta ev, aile, yuva konuları sizlerin gündeminde olacak. Aile içerisinde bir konu hakkında verilmesi gereken önemli kararlar olabilir. Kuzey Ay düğümlerinden etki alacağınız için sizler için önemli bir süreç başlıyor. Kendinize odaklanmalı ve gelişiminiz için kendinize zaman ayırıp yatırım yapmalısınız. Kendinizi daha çok ön plana koymalısınız. Amaç ve hedefleriniz doğrultusunda hareket etmelisiniz. Bu hafta sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda bir takım baskılar yaşayabilirsiniz fevri kararlar almamanızda fayda var. Aşk hayatınızda Venüs retrosu etkili olacağından eski aşklarınız gündeme gelebilir. Hali hazırda bir partneriniz var ise geçmiş ilişkilerinizde yaşadığınız sorunlar bu ilişkinizde de tekrarlanabilir. Dengeleri korumanız gereken bir hafta sizleri bekliyor.


Boğa ve Yükselen Boğalar:
Bu hafta sizler için iletişim ön planda olacak. Çevrenizdeki kişiler sizlerin fikirlerinden yararlanmak isteyebilir ancak zaman zaman o kişilerle tartışabilir ve dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. Plan program yapmak için tam zamanı. Kariyer hayatınızda yurtdışı fırsatları karşınıza çıkabilir. Bu anlamda kendinize vakit ayırıp değerlendirmeler yapabilirsiniz. Özel hayatınızda bir takım anlaşmazlıklar yaşabilirsiniz sözlerinize dikkat etmekte fayda var. Etrafınızdaki insanlarla güç çekişmesi yaşabilir gereksiz eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Ev ve aileniz ile ilgili konulara biraz daha özen göstermeniz gerekebilir. Sizlerin ilgi ve alakasına ihtiyaçları olan bir haftadasınız.

 

İkizler ve Yükselen İkizler: Bu hafta gündeminiz maddi konular. Kendinizi güvence altına almak istediğiniz bir döneme giriyorsunuz ancak partnerinle ya da ailenizle maddi anlamda uyuşmazlık, sorunlar, fikir çatışmaları yaşanabilir. Yeniay ile birlikte harakete geçmesi sizlerle olacak. Daha önceden planladığınız, tamamlanması gereken konular var ise o yönde adım atmanızda fayda var. Kariyer anlamında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu hafta sosyalleşmenizde fayda var. Gireceğiniz ortamlarda tanıyacağınız yeni insanlar sizlere bu anlamda fırsatlar sunabilir, yeni kapılar açabilir. Yeni gelir kaynakları elde edebilirsiniz. Hadi fırsatları yakalama zamanı!


Yengeç ve Yükselen Yengeçler:
Haftaya burcunuzda gerçekleşecek Yeniay ile giriş yapıyorsunuz. Aldığınız kararları, yaptığınız planları hayata geçirmek için hareket enerjisi sizlerle olacak. Ancak bu süreçte ilişkinizde bir takım problemler yaşayabilirsiniz. Yengeç burcu demek; ev, aile ve yuvasına düşkünlüğü ile bilir. Bu hafta itibariyle biraz daha kendinize yöneleceğiniz için partnerinizin baskısını üzerinizde hissedebilir, gereksiz tartışmalar yaşayabilirsiniz. Kariyerinizde kendinizi göstereceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Biraz daha kendinize ve gelişiminize yönelip bu alanda ilerlemenizde fayda var. Özellikle maddi konularda temkinli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmalı, paranızı daha idareli kullanmalısınız. Mevcut gelir kaynağını korumanızda fayda var.


Aslan ve Yükselen Aslanlar:
Haftaya seyahatler, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler ve fırsatları değerlendirme enerjisiyle başlıyorsunuz. Yeni gelir kapıları açılabilir. Ancak hemen harekete geçmemenizde fayda var. İş hayatınızda otorite figürüleri ile fikir ayrılıkları yaşayabilir, üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Sakin kalmanızda fayda var. Parasal anlamda sıkıntılı bir süreç söz konusu. Büyük girişimlerden uzak durup, kritik kararlar almamakta fayda var. Değişim enerjisi sizleri desteklemiyor. Bundan dolayı ufak tefek değişimler dahi söz konusu olsa atılımda bulunmamanızda fayda var. Yakın çevrenizle bir takım sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Güvendiğiniz insanların aslında sizin arkanızdan iş çevirdiğini öğrenebilirsiniz. Bu durum özel ilişkinize de yansıyabilir. Gereksiz tartışmalardan uzak durmakta fayda var. Farkında olalım.

Başak ve Yükselen Başaklar: Haftaya sosyal çevre, ilişkiler, hedefler, planlar ve eğitim konularıyla başlıyorsunuz. Almış olduğunuz bir takım kararları yakın arkadaşlarınızla paylaşarak hayata geçirebilir, yeni ortam ve arkadaşlıklara dahil olabilirsiniz. Para akışında rahatlama yaşayabilir, kendinize ortaklıkla birlikte yeni gelir kapısı açabilirsiniz.Ancak mevcut durumunuzu korumakta fayda var aksi taktirde maddi anlamda sıkıntılar yaşamanız söz konusu. İlişkilerinizde ise dikkat etmeniz gereken bir sürece giriyorsunuz. Sosyal çevre ve özel hayatınızda anlaşmazlıklar ve tartışmalar söz konusu olabilir. Çok fazla verici olmadan dengeleri korumanız gerekiyor. Aynı zaman ön yargıyı bırakarak karşı tarafa söz hakkı tanımalısınız. Geçmişte kalmış ancak tamamlanmamış konular Venüs retrosu ile birlikte yeniden ortaya çıkabilir ve sizlere aynı deneyimleri yaşatabilir. Tamamlanma enerjisi ile hareket etmenizde fayda var.

Terazi ve Yükselen Teraziler: Kariyer ve iş fırsatlarının karşınıza geleceği bir hafta sizleri bekliyor. Yeniay ile birlikte önemli bir sürece giriyorsunuz. İş hayatınızda önemli kararlar, değişiklikler ve dönüşümler söz konusu. İlişkiniz de ise partnerinizi daha çok önemseyecek ve hayatınızda ona öncelik vereceğiniz bir döneme giriyorsunuz. İlişkiniz için yeni kararlar alabilir, resmî boyuta taşıyabilirsiniz. Bir ilişkiniz yok ise hayatınıza birilerini almak isteyebilir, onunla paylaşımlar yapmak isteyebilirsiniz ki bu sizin için en doğru zaman olabilir. Arkadaşlık ilişkilerinizde bir takım anlaşmazlıklar yaşayabilir, fikir ayrılıklarından dolayı gerilebilirsiniz. Bu dönem daha çok sosyalleşmen isteyebilirsiniz ancak maddi anlamda çok fazla açılmanızda fayda var. Ayrıca bu hafta aile içerisinde bir çatışma yaşayabilir, kendinizi baskı altında hissedebilir ve strese girebilirsiniz. Sağlığınıza ekstra dikkat etmenizde fayda var.

Akrep ve Yükselen Akrepler: Bu hafta sosyal çevre, eğitimler, ticari bağlantılar, yurtdışı ile ilgili seyahatlar gündeminizde olacak. 17 Temmuz’da yaşanacak Yeniay sizleri destekler nitelikte olacak. Eğitim ve kariyer alanında özellikle kendinizi ön plana çıkaracağınız bir dönem başlıyor. Çalışmak ve üretmek hayatınızda en temel hedef haline geliyor. Güzel bir plan ve program yaparak başarı merdivenlerini tırmanabilirsiniz. Ancak bu süre zarfında işinizle ilgili kişilerle güç çekişmeleri yaşabilirsiniz, çekememezlik söz konusu. Dengeyi korumanızda fayda var. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla ilgili bir takım eleştirel sözlere maruz kalabilirsiniz. Çok yakınım dediğiniz kişilerin perde arkasındaki yüzünü görebilir ve bugüne kadar verdiğiniz değer ve emek için üzülebilirsiniz ancak Yeniay ile birlikte herkes rengini belli edecek ve hayatınızdan çıkması gereken insanlar birbir çıkarak aslında rahatlamanızı sağlayacak. İş odaklı bir sürece girdiğiniz için aşk hayatınız bu dönem ikinci planda kalacak gibi bu da partnerinizle aranızın bozulmasına sebep olabilir. Özel ve iş hayatınızı birbirinden ayırmanızda fayda var.

Yay ve Yükselen Yaylar: Bu hafta parasal konular gündeminde olacak. Bütçe değerlendirmesi yaparak planlarınızı hayata geçirmenizde fayda var. Yeniay ile birlikte hayatınızda bir buçuk yıl boyunca aşk, eğlence, iş birlikleri ve girişimcilik konuları yer alıyor olacak. Çevreler faktörlerden kaynaklı bir takım sıkıntılar yaşayabilirsiniz ancak kendi hayatınıza yönelip, hobilerinizle, sevdiğiniz alanlarla uğraşarak bu süreci güzel bir şekilde yönetebilirsiniz. Bu hafta ev ve aile konularında bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz. Sorumluluk alma zamanınız gelmiş olabilir. Yurtdışına seyahatler söz konusu olabilir ancak maddi anlamda zorlanmamak adına iyi bir hesaplama yapmalısınız. Özel ilişkinizde partnerinizle ona yeteri kadar özen göstermediğiniz için sorunlar yaşayabilirsiniz. Bağlanmaktan korkmayın, kendinize şans verin!

Oğlak ve Yükselen Oğlaklar: Özel ilişkileriniz bu hafta sizlerin gündeminde olacak. Kıskançlıklardan doğabilecek anlaşmazlıklar, güç çekişmeleri söz konusu. Ev ve aile hayatınıza daha fazla vakit ayırabilir, özen gösterebilirsiniz. İş hayatınızda ise yöneticinizle krizler yaşayabilirsiniz. Akrabalar ya da yakın arkadaşlarınızla ilgili bir çekişmenin ortasında kalabilir, sizlerden taraf olmanız beklenebilir. Kimseyi kırmamak adına dikkatli olmanızda fayda var. Kendi hayatınıza odaklanarak bu süreci daha iyi yönetebilirsiniz. Parasal anlamda zorlu bir döneme giriyorsunuz. Bütçe planlaması yaparak hareket etmenizde fayda var.

Kova ve Yükselen Kovalar: Bu hafta günlük hayatınız, yapacaklarınız ve sağlığınız ön planda olacak. Hayatınızı düzene sokmak, hedefleriniz doğrultusunda ilerlemek adına çalışmalar yapabilirsiniz. Yeniay ile birlikte ailenize daha fazla zaman ayırarak onlarla vakit geçirmeniz gereken bir dönem başlıyor. Girişimlerinizi hayata geçirmek için adım atabilirsiniz ancak iş yapacağınız kişiler ya da ortaklıklar konusunda çok ince düşünüyorsunuz ve bundan dolayı atılım yapamıyorsunuz. Biraz daha esnek davranmak sizlere bu dönemde kazanç sağlayabilir. Parayla ilgili konularda bir takım kararlar alabilir planlamalar yapabilirsiniz. İş hayatınızda güç çekişmeleri yaşayabilir, beklenmedik kişilerden gelecek olan hamleler canınızı sıkabilir ve sağlığınıza etki edebilir. Dikkat etmenizde fayda var.

Balık ve Yükselen Balıklar: Yeniay ile birlikte aşk, eğitim, kariyer konuları güzellikleriyle sizlere gelecek. Bu yeniay sizleri destekler nitelikte olacak. Ortağınızla elde edeceğiniz başarılar sizlere fazlasıyla katkı sağlayacak olup daha iyisini yapmak için harekete geçme enerjisi verecek. Bu dönem kendi hayatınıza odaklanarak yeni alanlar açmak isteyebilirsiniz. Daha çok gelir elde edebileceğiniz kaynaklar, fırsatlar söz konusu. Para bu dönem sizler için daha bir önem kazanıyor olacak. Sosyal çevrenizde bu durum güç çekişmelerine, kıskançlıklara sebep olabilir. Bundan dolayı arkadaş çevreniz değişebilir. Özel ilişkinizde ailevi konularla ilgili bazı sorunlar yaşayabilirsiniz olayları büyütmemenizde fayda var. Stres sağlığınızı tetiklediğinden dolayı bu ara beslenmenize ve uyku düzeninize daha çok dikkat etmelisiniz. Akışta kalmanızda fayda var!

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz