34.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 18, 2024
spot_img
spot_img

18 Ağustos 2024, Pazar, Günlük Burç Yorumları

18 Ağustos Pazar gününden merhabalar! Yarının dolunayı bizi şimdiden gerdi ama bazılarınız sanki hiçbir şey yokmuş, hatta hayat hiç olmayacak kadar güzelmiş gibi hissedebilir. Bazılarınız ise cam kırılması, ampül patlaması, tuzluk kırılması yaşıyor olabilir. Sürprizlerin arifesinde olduklarını bilsinler.

Koçlar bugün “Beni kimse anlamıyor” modunda, sosyal medyada herkesin aklına laf yetiştirmeye çalışırken, bir bakmışsınız ekran karşısında savaş başlatmışsınız. Boğalar uzayda yaşam var mı diye düşünürken, bir yandan da en son marketten aldıkları salatalığın fiyatını hesaplayıp, “Uzaya gitmek daha mı ucuz olur acaba?” diye içinden geçirebilir. İkizler için adeta beyin fırtınası günü, kafanızda bin bir türlü fikir var ama bir türlü durduramıyorsunuz. “Biraz durayım” dedikçe daha da hızlanıyorsunuz. Yengeçler ise bugün herkesten bir adım uzak, “Bana kimse bulaşmasın” diye duvarların arkasına saklanmış, duygusal zırhlarını kuşanmış durumda. Aslanlar için sahne yine onların ama bu sefer topluluk önünde bir “Ben buradayım!” çıkışı yaparken bir anda, “Bu neydi şimdi?” diye sorgulamaya başlayabilirler. Başaklar her zamanki titizliklerini bir kenara bırakıp, “Ben neden her şeyi bu kadar ciddiye alıyorum?” diye bir aydınlanma yaşarken, her şeyin aslında boş olduğunu fark edebilir. Teraziler “Acaba bu kadar dengesiz olsam ne olur?” diyerek kendini özgürce dağıtma arayışında, sosyal dengeyi bozmayalım derken, kendilerini bozabilirler! Akrepler derin mevzulara dalmış, bugün gizemli konuların peşine düşmüş durumda; ama bir yandan da “Bu kadar gizem bana fazla” diyerek kendi derinliklerinden korkabilirler. Yaylar uzayıp gitmiş planlarıyla “Bu dünya bana dar geliyor, nereye gidebilirim?” diye galaksiler arası bilet arayışında olabilirler. Oğlaklar bugün ciddiyetten biraz uzaklaşıp, “Beni kim ciddiye alır ki?” diyerek, işkolik yanlarını bir kenara bırakma arayışında. Kovalar özgürlüğün tanımını yeniden yaparken, kendilerini “Ben bile kendimi anlamıyorum” noktasında bulabilirler. Balıklar ise rüyalarda kaybolmuş, ama bu sefer rüyalarının peşine düşmek yerine, “Bu rüyalar da bana fazla geliyor” diyerek, biraz da gerçek dünya ile yüzleşmeye çalışabilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz