Site icon Malta Haber

18 Eylül 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

18 Eylül Çarşamba gününden merhabalar! Sıradan bir dolunay gördüğünüzü sanmayın. Bugün Ay Tutulması var! Biraz sorumluluklarımız artabilir, belirsizlikler yükselebilir, ortalık Ay’ın ışığı ile aydınlansa bile önümüzü göremiyormuşuz gibi hissedebiliriz. Lakin sebat edene beklenmedik güzellikler de cepte.

Güzel gelişmeler görebiliriz bu tutulma ile. Mesela sanat anlamında yüksek başarılar işitebiliriz ya da havacılık sektöründe şansla gelen bir iyileşme söz konusu olabilir. Şifa enerjisini içinde yüksek anlamda barındıran bir tutulma olduğundan bazı konularda, örneğin cilt hastalıklarında ya da homepati/fitoterapi gibi alanlarda çığır aşan buluşlardan haberdar olabiliriz.

Sanatçıların önde olacağı etkiler olduğundan bu alanda başarıların yanı sıra vefat haberleri de söz konusu olabilir.

Tabii güzelliklere giden yollar öyle çiçek dolu değil. Biraz uğraş ve emek istiyor. Hatta mümkün olan tüm stratejik zekanızı son damlasına kadar kullanmanızı istiyor. Akıllı davranmamızı gerektirecek durumlar ile yüzleşebiliriz. Öfke ve hırslarımızın kurbanı olabiliriz, içimizdeki karanlık tarafa yenik düşebiliriz. Böyle durumlarda vakur duruşumuzu bozmadan, diplomasinin inceliklerinden şaşmadan muaffak olacağımıız söyleyebilirim.

Özetle sular dalgalı! Koçlar için “Bir şeyler değişiyor ama tam anlayamadım, durup düşüneyim” anı. Harekete geçmek istiyorlar ama içsel bir karmaşa frene bastırıyor. Boğalar için “Ne kadar huzur ararsam arayayım, işler karışıyor” zamanı. Rahatına düşkün Boğalar, bu tutulma ile sanki halının altı silkelenmiş gibi hissedebilirler. İkizler için “Durmadan konuşuyorum ama bu tutulma kafamı karıştırdı” günü. İletişim delisi İkizler, bu kaos içinde hangi düşüncenin peşinden gideceklerini şaşırabilir. Yengeçler için “Duygularım tavan yaptı, hislerim dalgalanıyor” anı. Zaten hassas olan Yengeçler, bu tutulma ile adeta duygusal bir tsunamiye kapılabilir. Aslanlar için “Spotlar üzerimde ama bu tutulma içimde fırtınalar koparıyor” zamanı. Gururlu Aslanlar, sahnede olsalar bile iç dünyalarında fırtınalar estirecek. Başaklar için “Her şeyin düzenli olması lazım ama bu tutulma işlerimi bozuyor” anı. Planların altüst olduğu hissi onları detay detay strese sokabilir. Teraziler için “Dengeyi bulmam gerek ama bu tutulma dengemi sarsıyor” günü. Aşk, ilişkiler, kariyer… Her şey terazide sallanıyor, terazinin ibresi bir türlü durmuyor! Akrepler için “Bu tutulma bir şeyler açığa çıkaracak, hissediyorum” dedikleri an. İçsel bir sezgi patlaması yaşayacaklar ve belki de gizli kalan bazı sırlar su yüzüne çıkacak. Yaylar için “Tam macera peşindeydim, bu tutulma beni iç dünyama çekti” zamanı. Hızlı yaşamaya alışık Yaylar, bu sefer içsel bir yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirler. Oğlaklar için “Her şeyin kontrolümde olması lazım ama bu tutulma beni sarsıyor” anı. Kariyer ve sorumluluklar ön planda, ama sanki zemin kayıyor gibi. Kovalar için “Tam değişim rüzgarlarına kapılmak istiyorum, ama bu tutulma işin boyutunu değiştirdi” günü. Büyük fikirler havada uçuşurken bir de içsel devrim başlıyor. Balıklar için “Bu tutulma tam benlik, derin sulara dalıyorum” zamanı. Duygusal derinliklerde kaybolabilirler, ama bu tutulma onları kendi hakikatleriyle yüzleştirecek.

Beraberinde gelecek konuların hayrımıza olmasını temenni eder keyifli bir tutulma dönemi dilerim.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Exit mobile version