Site icon Malta Haber

19 Ağustos 2024, Pazartesi, Günlük Burç Yorumları

19 Ağustos Pazartesi gününden merhabalar! Çılgın dolunayımıza kavuştuk. Uzun uzun yazmayacağım bu dolunay hakkında çünkü yeterince yazılıp çizildi. Şöyle kötü, böyle sıkıntılı denildi ki haklılık payı da var. Daha önce Instagram sayfasından takip edenlerinizin de hatırlayacağı gibi “Yaşanacaksa yaşanacak ayrılıklar, mutsuzlular. Ölüm yok ya bunun sonunda, tüm acılar bir yere kadar” diyoruz hep birlikte. Dilerseniz “Geççek, geççek, elbet bu da geççek” de diyebilirsiniz 😊

Bu Dolunay’ın getirdiği zaman kalitesi “Sürpriz.” Beklenmediklikler, öngörülememişlikler, tahmin edilemezlikler dolunayı bu. Bu beklenmediklikler kötü olabileceği gibi iyi de olabilir, kötü görünüp hayra, iyi görünüp şerre de dönebilir. Bu yüzden akıntıya direnmeden yol alanlar kârlı çıkarlar.

Şimdiden en yüksek hayrınıza olmasını temenni ediyor ve burçlara geçiyorum:

Koçlar, sabah “Bugün bir şey olmaz” diye kalkıyor, akşama doğru bir bakıyor ki başrol oyuncusu gibi olayların tam ortasında! Kendi kendine “Ben buraya nasıl geldim ya?” diye sorarken bulabilir. Boğalar için “Aman her şey aynı kalsın” dedikleri yerde, tam da en sevdikleri koltuk aniden kırılıyor. “Yok artık daha neler?” diye içinden geçiren Boğa, o koltuğu da kıranı da sorgulamakla meşgul. İkizler bugün 500 tane fikir arasında giderken, bir anda hiç beklemedikleri bir telefonla hayatlarında yeni bir sayfa açıyorlar. Tabii yine bir çeneye düştüler mi, susturabilene aşk olsun! Yengeçler sabah “Evde otururum, sakin sakin takılırım” derken akşama kadar evin bir köşesinden “Bu da ne?” diye tuhaf tuhaf şeyler buluyor. O duygusal güvenlik alanı bir anda CSI: Yengeç oluyor! Aslanlar tam sahneye çıkmışken, spotlar bir anda patlıyor. “Bu ne biçim dolunay ya?” diyerek, biraz afallasa da yine kendini alkışlatacak bir yol buluyor. Kriz anında bile karizma kaybetmiyor, bravo vallahi! Başaklar gün boyunca her şey tıkır tıkır giderken, bir anda en güvendikleri plan suya düşüyor. Onlar da “Bu dolunay bana çalışmadı!” diye notlarını alıp, durumu toparlamaya çalışıyor. Teraziler o dengeyi bir türlü bulamıyor bugün, her şey bir taraftan diğer tarafa kayıyor! Zaten bir ara “Dünyanın dengesi bozuldu” diye düşünebilirler, bir bakıyorlar ki gerçekten her şey yer değiştirmiş! Akrepler için sürprizler tam da beklemedikleri yerden geliyor. “Beni şaşırtamazlar” diyorsunuz ama evren “Al sana şaşkınlık” diye önüze koyuveriyor. Gizem, entrika derken, hiç beklemediğiniz bir kapı aralanıyor! Yaylar tam “Neyse, bir macera daha olmaz” derken, birdenbire kendilerini bambaşka bir yolculukta buluyorlar. “Tam da dolunayda mı ya?” diyerek bavul toplamak zorunda kalabilirler. Oğlaklar, “İş iş iş” dedikleri bir günde, bir bakıyorlar ki sistemler çökmüş! Kova dolunayı bu, size bir rahat yüzü vermeyecek! Kovalar ise zaten sürprizlere alışık ama bugün bir tık fazlası var. “Ne oldu şimdi?” diye düşünürken, evren size yine beklenmedik bir yol sunuyor, ve siz “Tamam ben bunu zaten biliyordum” diyorsunuz! Balıklar hayallerle dolunay arasında sıkışmışken, bir anda hiç beklemedikleri bir şey oluyor ve o hayal gerçek oluyor. Ama nasıl olduğunu anlamadan, “Bu da şimdi mi gerçekleşti?” diye hafif bir şaşkınlık yaşıyorlar!

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Exit mobile version