32.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

19 Temmuz 2024, Cuma, Günlük Burç Yorumları

19 Temmuz Cuma gününden merhabalar! Güne mantığımız ve kalbimizin arasında kalarak başladık. Mantığımız evde kalmak, kalbimiz gezmek istiyor ve kalbimiz kazanacak gibi. Edinilecek ve öğrenilecek deneyimlerden Müno’nuz sorumlu değildir.

Koç burçları kendilerini sokaklara atmak isterken Boğa burçları bilmediğ yatırım araçlarına parasını kaptıracak kadar takıntı geliştirebilir. İkizler burçları bugün rakipleri ile çetin bir karşılaşma deneyimi yaşarken Yengeç burçları özellikle karaciğer sağlıklarını gereksiz zorlayacak ortamlara girebilirler. Aslan burçları nispeten keyifli bir hafta sonu yaşasa da harcadığı miktarın farkında değik. Başak burçları ise “annem evi ne güzel temizliyormuş, bu bitmek bilmez işmiş” diye hayıflanabilir. Terazi burçları gaf yapmak, baltayı taşa vurmak, çam devirmek gibi tüm deyimleri bir arada kullanmamıza sebep olacak çılgın sözler savururken Akrep burçlarının güç içinde özgüvenleri sarsılabilir. Yay burçları mideyi bozmaya çok yatkınlar, Oğlak burçları ise eşi tarafından manipüle edildiğini belki bugün görürler. Kova burçları bilmediği yemekleri yediği için hafta sonunun tatsızlaşmış burçları arasında gelirken Balık burçları ise hana içi nüfus değişikliği deneyimleyebilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz