Site icon Malta Haber

2 Ağustos 2024, Cuma, Günlük Burç Yorumları

2 Ağustos Cuma gününden merhabalar! Biliyorsunuz ki (biliyorsunuz, değil mi?) yakın vakitte Siriuslu bir yeni ay yaşadık. Türklüğün öz kimliğine vurgu yapmasının beklendiği ve “köpek takımyıldızı” ile ilişkilendirilen bu yeniay etkisiyle önce UEFA Euro 2024’te oyuncumuzun gördüğü çifte standart gündem oldu. Şimdi de Olimpiyatlarda diğer ülke sporcuları kazandıkları galibiyetlere bayrakları ile sevinirken Azerbaycan ve Kazakistanlı sporcularda bu duruma engel getirilmesini konuşuyoruz. Tüm bunlar yetmiyormuş gibi ülkemizde tam ya yeniay süreci ile başlayan sokak hayvanlarını, bilhassa “köpekleri” ilgilendiren bir gündem konuşuluyor. Peki Müno bunları neden yazdı şimdi? Eh, bugün Ay Sirius’ta 😊

Koç burçları aile ve kökleriyle daha fazla bağ kurma ihtiyacı hissedebilirler. Ebeveynleriyle veya büyükleriyle vakit geçirmek onlara huzur verebilir. Boğa burçları yakın çevreleri ve kardeşleriyle olan ilişkilerde duygusal bağlar önem kazanacak gibi. Aile içinde birlik ve beraberlik duygusunu artırabilirler. İkizler burçları için maddi güvenlik ihtiyaçları ön plana çıkacak. Aile bütçesi ve finansal güvence konularında daha duyarlı ve dikkatli olabilirler. Yengeç burçları kendilerini evde, ailelerinin yanında daha rahat ve güvende hissedebilirler. Aile bağlarını güçlendirme ve evde huzurlu bir ortam yaratma istekleri artabilir. Aslan burçları iç dünyalarına dönerek aile geçmişlerini ve köklerini düşünebilirler. Aile büyükleriyle vakit geçirmek ve onların tecrübelerinden faydalanmak iyi gelebilir. Başak burçlarının sosyal çevrelerinde aile benzeri bağlar kurma ihtiyacı artabilir. Yardımlaşma ve destek verme isteğiyle sosyal çevreleri kalabalıklaşabilir. Terazi burçları kariyerlerinde aile değerleri ve gelenekleri ön plana çıkarabilirler. İş yerinde bir aile gibi hissetmek ve takım ruhu oluşturmak için çaba gösterebilirler. Akrep burçları köklerini ve milliyetlerini daha fazla sorgulayabilir, kültürel miraslarına sahip çıkma isteği duyabilirler. Aile geçmişi ve soy ağacıyla ilgili araştırmalar yapabilirler. Yay burçlarının gündemi ortak değerler ve aile birliktelikleri olacak. Sevdikleriyle birlikte seyahat etmek veya kültürel etkinliklere katılmak isteyebilirler. Oğlak burçları partnerleriyle duygusal bağ kurabilecekleri, mevcut ilişkilerini derinleştirecek deneyimler yaşayabilirler. Evlilik veya uzun süreli ilişkilerde, bağlarını güçlendirme fırsatları olabilir. Kova burçları iş yerinde aile sıcaklığını arayabilirler. Çalışma arkadaşlarıyla daha yakın ilişkiler kurarak iş yerinde bir aile ortamı yaratmak isteyebilirler. Balık burçları yaratıcılık ve romantizm konularında aile değerlerinden ilham alabilirler. Aileleriyle birlikte sanatsal veya kültürel aktivitelerde bulunmak isteyebilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Exit mobile version