29.9 C
Malta
Pazartesi, Eylül 2, 2024
spot_img
spot_img

2 Eylül 2024, Pazartesi, Günlük Burç Yorumları

2 Eylül Pazartesi gününden merhabalar! Ay ışığını kaybederken içinizdeki vesveseler ışıl ışıl parlamaya başladı mı? Bir de bu vesveselere şapkalardan çıkan sürprizler eklendi mi? Oh, seyreyleyin cümbüşü. Stratejik zekamızı, olayları yoluna koyma becerimizi sınayacak bir Pazartesi oluyor.

Koçlar için bugün detaylarda kaybolma riski var, “Bir şeyleri atlıyor muyum acaba?” diye düşünmekten kendilerini durduramayabilirler. Ufak tefek endişeler büyüyebilir. Boğalar için her şeyin kontrol altında olması gerekirken, “Ya planlarım bozulursa?” düşüncesiyle huzursuz olabilirler. Olayları fazla kurcalamaktan keyif alamayabilirler. İkizler bugün sürekli bir şeyleri yanlış yapıyormuş hissine kapılabilirler. “Acaba daha farklı mı olmalıydı?” diye kendi kendilerini yiyip bitirebilirler. Yengeçler için bugün aile içinde küçük şeylere takılma riski var. “Bir şeyler ters gidiyor olabilir mi?” düşüncesi, iç huzurlarını bozabilir. Kendilerini sevdiklerine daha fazla açıklama yaparken bulabilirler. Aslanlar için bugün sahneye çıkarken “Ya bir hata yaparsam?” kaygısı ön planda. Bu da cesaretlerini biraz zayıflatabilir. Parlama istekleri, aşırıya kaçabilir ve bu sefer tam tersi bir etki yaratabilir. Başaklar her zamanki gibi detaylara dikkat ederken, bugün “Bir şeyler gözümden kaçtı mı?” endişesiyle kendi kendilerini fazla zorlayabilirler. Mükemmel olma çabası onları yıpratabilir. Teraziler dengeyi sağlamak için uğraşırken, “Acaba doğru kararı mı verdim?” diye düşündükçe kafaları karışabilir. Kararsızlıklarını daha da derinleştirebilirler. Akrepler için bugün “Bir şeyler gizli mi kalıyor?” hissi, şüphelerini tetikleyebilir. Bu da onları kontrolü elde tutma konusunda aşırıya itebilir. Yaylar için bugün “Acaba yeterince özgür müyüm?” endişesi baş gösterebilir. Macera arayışları bir anda kendilerini sorgulamalarına neden olabilir. Oğlaklar için “Ya hedeflerime ulaşamazsam?” düşüncesi, disiplinlerini daha da artırabilir ama bu sefer de aşırı sorumluluk yüklenip bunalabilirler. Kovalar yenilik peşinde koşarken “Ya düşündüğüm kadar yaratıcı değilsem?” korkusu ile karşı karşıya kalabilirler. Bu da onları daha da sıra dışı olmaya zorlayabilir. Balıklar hayal dünyasında “Acaba yeterince gerçekçi miyim?” sorusu belirebilir. Bu da onları daha fazla iç dünyalarına çekebilir ve gerçek dünyadan uzaklaşmalarına neden olabilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz