28.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

2 Haziran 2024, Günlük Burç Yorumları

2 Haziran Pazar gününden merhabalar! Yarın iş günü değilmişçesine gamsız ve kedersiz bir eğlence halinin hissedildiği gündeyiz. Özellikle bazılarımıza 8 Nisan tutulmasını hatırlatacak haberler gelebilir.

Memlekette sebep olunmuş acılar için halkın duygu ve düşüncelerini bastıran nitelikte söylevler duyabiliriz, öte yandan Malta’da eğlence sektöründen beklenmedik kaza haberi alabiliriz.

Koç burçları çılgın bir tarz değişikliğine gidebilir, Boğa burcu ise kendi içine kapanmayı tercih edebilir. İkizler burçları yarıtıcı fikirler konusunda çağ açıp çağ kalarken Yengeç burçları kariyerde değişiklik fikrini değerlendirebilir. Aslan burçları maceracı yanlarının kamçılandığını hissediyor, Başak burçları ise aslında hayli verimli bir gün geçiriyorlar. Terazi burçları romantik sürprizler ile karşılaşabilir ama hane içinde iki Terazi varsa işiniz zor. Akrep burçları bugün kendinlerini yeniden keşfedebilirlerken Yay burçları her şeyi bırakmış, keyfine bakıyor. Oğlak burçları aslında mali anlamda güzel gelişmelerin arifesinde görünüyorken Kova burçları ise düğün sezonunu açacağını az önce öğrenmiş olabilir. Balık burçları ise özellikle rüyalar anlamında kendini takibe alsa iyi olabilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz