23.9 C
Malta
Cumartesi, Temmuz 6, 2024
spot_img
spot_img

2 Temmuz 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

2 Temmuz Salı gününden merhabalar! Bakın açık konuşuyorum. Bugün ve yarın bazılarımızın hayatı beklenmedik bir güzergahta seyretmeye başlayacak. Müno dediydi dersiniz.

Koç burçları için maddiyat, Boğa burçları için hayatlarının her alanı, İkizler burçları için onlara nazar eden her konu, Yengeç burçları için hayat planları ve kariyer gelirleri, Aslan burçları için kariyer ve unvan meseleleri, Başak burçları için seyahat, Terazi burçları için eş geliri ya da ufak tefek operasyon gerekliliği, Akrep burçları için eş ve partner, Yay burçları için sağlık, Oğlak burçları için çocuk ve spekülatif piyasalar, Kova burçları için ev ve gayrimenkul, Balık burçları için de kardeşler, trafik ve eğitim üstünden gelecek acayip gündemler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz