Site icon Malta Haber

20 Haziran 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

20 Haziran Perşembe gününden merhabalar! Bugün yine kafamız dağınık. Kararsızlık diz boyu olduğu gibi bir de abartılı bir asabiyet hali yüklenecek özellikle akşama doğru. Üstüne bir de yaklaşan bir dolunay var. Eh, bundan iyisi Şam’da kayısı ya da Şamdak ayısı (böyle bir şey varmış – bilen yorumlarda bizi aydınlatırsa sevinirim).

Koç burçları günü bir takım krizli durumlar ile geçirirken Boğa burçları eşlerinden beklenmedik tepkiler görebilirler. İkizler burçları için sağlık konuları gün içinde önem kazanacak, Yengeç burçları için çocuklarına yönelik daha çok ilgi göstermek durumunda kalacakları olaylar söz konusu gibi görünüyor. Aslan burçları hayatlarının bir türlü düzene giremeyeşinden dem vururken Başak burçları kardeşlerinden kazık yiyebilirler. Terazi burçları için masraf kapısının açık kaldığı bir gün söz konusu, Akrep burçları için insanların üstüne üstüne geldiği gergin, elektrikli bir gün enerjisi hakim. Yay burçları zaten öfke duygusunun sözlük karşılığı olmuş, Oğlak burçları ise idare edemediği olaylar yüzünden sinir krizi geçirmek üzere. Kova burçları nispeten sıradan bir gün geçirirken Balık burçlarına gergin, huysuz gibi etiketler yaftalanabilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Exit mobile version