32.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

20 Temmuz 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

20 Temmuz Cumartesi gününden merhabalar! Kııız! Ödemler dolmaya başladı mı annem? Eh normal, yarın dolunay var. Şiştik yine, zaten nemden sıcaktan şişmemişiz gibi. Ay aman of, of aman ay! Güne de öyle başladık ki zaten cildimiz bedenimize dar geliyor adeta.

Koç burçları hayat gailesiyle üstlendiği sorumlulukların altında ezildiğini hissedebilir. Boğa burçlarının kaçıp gidesi varmış artık şu yalan dünyadan. İkizler burçları icat çıkarıcı bir ruh hali içinde. Yengeç burçları da zodyağın delileriyle muhatap olmak durumunda bugün. Aslan burçları gibi bir kralı angaryaya koşturan gökyüzü, seni de unutmayacağız. Başak burçları kariyer başarılarıyla övüneceğim derken kimsenin onu dinlemediğini fark edebilir. Terazi burçları hafta sonuna rağmen resmi belgelerle uğraştığı bir gün geçiriyor. Akrep burçları mesaiye gitmemek için ölü taklidi yapabilir. Yay burçlarının bugün yemek bile yiyesi yok, karşısına çıkan insanlar yüzünden iştahı kaçmış. Oğlak burçları bugün biraz kendilerini önemseyerek hareket etmek istemişler ama hem çocuklardan hem de eşten veto yemişler. Kova burçları eşlerinin zoruyla gittiği etkinlikte eşlerinden daha fazla eğlenebilirler. Balık burçları boşuna hafta sonu planı yapmasın, kader gülüyor sonra.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz