23.9 C
Malta
Salı, Ağustos 6, 2024
spot_img
spot_img

20 Temmuz Perşembe, günlük burç etkileri

20 Temmuz Perşembe gününden herkese günaydın.

Ay Aslan burcunda seyrine devam ediyor.

Güne Ay Uranüs kare açısı ile başlıyoruz. Bu açı beklenmedik durumlar yaşatabilir, planlar iptal edilebilir, verilen sözler iptal olabilir. Yangın, ateş, patlama, elektrik ve elektronikle ilgili şeylerden kaynaklı sıkıntılar yaşanabilir. Kazalara dikkat.

Gün boyunca etkili iki önemli açımız var. Bunlardan ilki Mars-Satürn karşıtlığının stresli ve zorlu açısı devrede olacak. Gereksiz tartışmalar uzak duralım.

İkincisi ise; Güneş Neptün üçgen açısı. Stresinizi azaltmak, sakin kalabilmek adına maneviyata yönelebilir, size iyi gelecek dua, meditasyon ya da yürüyüşler yapabilirsiniz.

17:08 Ay Venüs kavuşumu gerçekleşecek. Bu güzel açı Aşkınızı,sevginizi gösterecek, söyleyecek, belki de teklifte bulunacağınız saatler. Ancak ilişkilerinizde kıskançlıklara ekstra dikkat!

17:08-20:13 arası Ay boşlukta. Bu saat aralığında girişeceğiniz işler yarıda kalabilir bundan dolayı yeni işlere girişmektense yarım kalan işlerinizi tamamlayabilir ya da boş işlerle uğraşabilirsiniz.

20:13 Ay Başak burcuna geçiş yapıyor.

Numerolojik olarak günün sayısı: 7

Rengi: Mor ve 7. Çakra aktiftir.

Bu rengi üzerinizde veya çevrenizde bulundurabilirsiniz. Aksesuar olarak, kıyafet, takı veya üzerinizde tutabileceğiniz herhangi bir şey olarak kullanabilirsiniz.

Bolluk ve bereket bizlerle olsun.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz