24.9 C
Malta
Çarşamba, Ağustos 21, 2024
spot_img
spot_img

21 Ağustos 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

21 Ağustos Çarşamba gününden merhabalar! Ay Balık burcunda, iç sıkıntısı ve bunalımın gölgesi tüm burçların üzerine düşmüş bir gün. Derlenebilirsiniz, oflayabilirsiniz, göğsünüze oturan öküzün ne zaman ahıra geri döneceğini düşünebilirsiniz Normal.

Koçlar için bugün, her zamanki enerjik halleri bir kenara bırakılmış, “Bu kadar koşturmanın anlamı ne?” diye sorguladıkları, içe dönük bir ruh hali hakim olabilir. Boğalar genelde sağlam duran yapılarıyla bilinir, ama bugün kendilerini ağır bir melankolinin ortasında bulabilirler; en sevdikleri konfor alanı bile onları tatmin etmeyebilir. İkizler sürekli zihinsel uyarılma ihtiyacında olsa da, bugün bir durup “Neden bu kadar yoruluyorum?” diye içsel bir sıkıntıya kapılabilirler, kafaları karmaşık ve huzursuz olabilir. Yengeçler zaten duygusal derinlikleriyle ünlü, ama bugün o derinlikler adeta bir okyanus gibi boğucu gelebilir; evde oturmak bile huzur vermeyebilir. Aslanlar için bugün “Benim parlamam neden yetmiyor?” diye düşündükleri, içsel bir boşlukla yüzleşmek zorunda kaldıkları bir gün olabilir. Ne yapsalar içlerindeki tatminsizliği yenemeyebilirler. Başaklar her şeyi mükemmel yapma arzusuyla boğulmuş durumda; ama bugün ne yaparlarsa yapsınlar, bir türlü rahatlayamıyor, hatta iç sıkıntıları daha da artıyor. Teraziler dengeyi bulmak için uğraşsa da, bugün o denge bir türlü sağlanamıyor; sürekli bir içsel huzursuzluk, bir şeylerin eksik olduğu hissi peşlerinden ayrılmıyor. Akrepler derin duygusal sularında bugün biraz fazla boğulmuş hissedebilirler; kendi iç dünyalarının karanlık köşeleriyle yüzleşmek, onları daha da sıkabilir. Yaylar genellikle neşeli ve iyimserdir ama bugün “Her şey yolunda mı gerçekten?” diye içsel bir bunalıma kapılabilirler; dünyayı keşfetme isteği yerini boş bir huzursuzluğa bırakabilir. Oğlaklar için bugün her zamanki disiplin ve çalışma azmi yetmiyor; içlerinde bir yerde “Tüm bunların anlamı ne?” sorusu yankılanıyor, iç sıkıntısı tüm işleri zorlaştırabilir. Kovalar özgün ve sıra dışı düşüncelerini bile sorgularken bulabilirler kendilerini; “Neden bu kadar farklıyım?” sorusu içlerinde bir boşluk yaratabilir, huzursuzluk hissi artabilir. Balıklar zaten duygusal derinlikleriyle bilinir, ama bugün o derinlikler adeta dipsiz bir kuyu gibi gelebilir; hiçbir şeyle tatmin olamamak, sürekli bir iç sıkıntısı hissi peşlerini bırakmayabilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz