31.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

21 Haziran 2024, Cuma, Günlük Burç Yorumları

21 Haziran Cuma gününden merhabalar! Evet efendim, İkizler halayı bitti ve Yengeç halayı başladı bugün itibarıyla milli duygularımız, eve düşkünlüğümüz, aidiyet arayışımız önümüzdeki bir ay boyunca öne çıkacak. Tabii bir de en uzun gündeyiz ve 8 Nisan tutulması ile hayatınıza girmeye niyet etmiş konulara beklenmedik bir hız kazandıracak gökyüzü altındayız.

Koç burçları için seyahatli günler geliyor, Boğa burçları ise bronzlaşmanın ucunu kaçırabilir ve bambaşka birisine dönüşebilir. İkizler burçları ucu nereye gittiği belli olmayan muhabbetlerin ortasında kendini bulabilir, Yengeç burçları ise karaciğerini fazla zorlayacağı bir hafta sonuna giriyor gibi görünüyor. Aslan burçları zorlanmalara rağmen keyifli bir gün geçiriyor. Sizinki biraz hayırlı işte maraz çok olur kıvamında sevgili Aslanlar. Başak burçları pek bastığı yeri anlayamamış gün boyunca ama iyi idare ediyor. Terazi burçları ise on bin adımı katlayacağı gündeler. Akrep burçlarının keyfi yerinde ama eğlenceye harcadığı paranın farkında olursa biraz daha iyi olabilir. Yay burçları biraz aileden baskı görüyormuş, içi sıkılıyormuş gibi hissetse de aslında çaktırmıyor. Oğlak burçları göç etme hazırlığına girişmiş artık yazlığa mı gider ülke mi değiştirir, bilemiyoruz. Kova burçları cümbür cemaat toplaşıp düğüne derneğe gitme mevsimine girmişler. Balık burçları valla ya siz ne çektiniz bu sene bu nedir böyle, neyse yine bir ilaçlanmış sinek gibi gezilen gün daha. Bugün de böyle, n’apalım.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir. 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz