Site icon Malta Haber

21 Mayıs 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

21 Mayıs Salı gününden merhabalar! Ufukta yeni bir dolunay var, şu sıralar her yanımız yavaş yavaş şişmeye başlayabilir. Endişelenmeyin. Gün boyunca iletişim konularının sizin için önem arz edeceği, sürekli bir netlik arayan ama ağzımızdan cımbızla kelimelerin çekildiği bir halde olabiliriz. İnsan dediğin valla karmaşık bir canlı. Hem netlik istiyor hem konuşmuyor, olacak iş değil.

Memlekette gün boyunca yöneticilerimizi sahnelerde görebiliriz. Malta’da ise gelir idaresine yönelik şikayetler hararetlenebilir.

Koç burçları durduk yere hortlayan krizler ile mücadele etmek için kolları sıvarken Boğa burçları günü diyafram nefesinde uzman kişi olarak bitirebilir. İkizler burçları iş seyahatine çıkmaya hazır olsun, Yengeç burçları ise çocukları ile uğraşmaktan günün nasıl bittiğini anlayamayacaklar. Aslan burçları da zorlayıcı fakat güçlendirici bir gün yaşarlarken Başak burçları ise temizlik yapacağım diye icat çıkarmasınlar, anahtara kapıya sahip çıksınlar. Terazi burçları hobilere harcadığı paralara doyamamış, Akrep burçları ise boyunlarına kocaman bir nazar boncuğu taksalar az gelir bugün. Yay burçları diline hakim olamadığı için hayıflanabileceği bir gün geçiriyorken Oğlak burçları ise planları için gereken yatırımı bulmaya ant içmiş görünüyor. Kova burçları “oynatmaya az kaldı, doktorum nerede?” diye sitem ederken Balık burçları bugün cidden imana geldikleri derin deneyimler yaşayabilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Exit mobile version