28.9 C
Malta
Perşembe, Ağustos 22, 2024
spot_img
spot_img

22 Ağustos 2024, Perşembe, Günlük Burç Yorumları

22 Ağustos Perşembe gününden merhabalar! Ellerimizin ayaklarımızın karıncalanarak kendine gelmeye başladığı günlere geldik nihayet. Kan dolaşımımız biraz hızlandı diye kendimizi biraz kibirli bulabilir, ona buna laf sokmaya kalkabiliriz. Küçük şeyler kalp kırmaya değer mi?

Koçlar için bugün “Beni kimse durduramaz!” modundan “Bir dakika, her şeyi dengeye getirmem lazım” moduna geçiş zamanı. Koştura koştura bozdukları dengeyi yeniden sağlamak için adım atacaklar. Boğalar içinse “Yavaş ve istikrarlı” derken bir şeylerin alt üst olduğunu fark etme günü; şimdi o kaybolan huzuru geri kazanmak için harekete geçmeleri gerekebilir. İkizler sürekli değişen fikirlerle dengeyi nasıl koruyacaklarını şaşırmış olabilirler, ama bugün “Dur, önce bir dengeyi bulayım” diyerek düşüncelerini toparlamaya çalışacaklar. Yengeçler duygusal dengeyi kaybetmiş olabilir, ama bugün o yuvayı yeniden inşa etme zamanı! İç huzur için gereken adımları atabilirler. Aslanlar her zamanki gibi sahnede ama bu sefer dengeyi tutturmakta zorlanmış olabilirler; bugün o bozulmuş düzeni toparlama zamanı, ego ile gerçekleri dengelemeleri gerekecek. Başaklar için her şeyin mükemmel olması derdi bazen dengesizliğe yol açabilir, ama bugün o mükemmeliyetin içinde dengeyi bulmak için bir fırsat var. Teraziler denge uzmanları olarak, bozulan her şeyi düzeltmek için harekete geçebilirler; ilişkilerdeki dengeleri yeniden kurma zamanı geldi! Akrepler derin sularda yüzmekten dengeyi kaybetmiş olabilirler, ama bugün o derinliklerde kaybettikleri dengeyi bulma zamanı; içsel güçlerini dengelemek isteyecekler. Yaylar genellikle her şeyin tadını çıkarırken, bugün bir şeylerin eksik olduğunu fark edip, o eksik parçayı yerine koyma arayışında olabilirler. Oğlaklar sağlam duruşlarını kaybetmiş olabilir, ama bugün iş ve özel hayat arasındaki dengeyi yeniden kurmak için güçlü bir adım atabilirler. Kovalar özgürlükleri peşinde dengeyi kaçırmış olabilirler, ama bugün o uçsuz bucaksız fikirler içinde dengeyi bulma zamanı; toplumsal ve bireysel ihtiyaçlarını dengelemek isteyecekler. Balıklar hayaller arasında kaybolmuş olabilir, ama bugün o hayalleri gerçeğe dönüştürmek için gerekli dengeyi kurma zamanı; duygusal ve mantıksal dengeyi yakalamaları önemli olacak.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz