23.9 C
Malta
Cuma, Ağustos 23, 2024
spot_img
spot_img

23 Ağustos 2024, Cuma, Günlük Burç Yorumları

23 Ağustos Cuma gününden merhabalar! Güneş’i Başak burcuna taşıdıysak şayet, sonbahar geldi demektir. Yürekte nasırlaşmış eski meselelerin gündem olmasının ihtimal dahilinde olduğu bir gün geçireceğiz. Ne çektirdin be Merkür retrosu! Şu sıralar mecburi yer değişiklikleri, tayinler, göçler vs gündem olabilir.

Koçlar için bugün “Hadi bakalım, yer değiştiriyoruz” zamanı. Bir anda beklenmedik bir yer değişikliğiyle karşı karşıya kalabilir, “Bu da nereden çıktı?” diyerek hızlıca harekete geçmek zorunda kalabilirsiniz. Boğalar rahatlarına düşkün ama bugün o konfor alanından zorla çıkarılabilirler. “Benim yerim belli” derken bir bakmışsınız, başka bir yerde bulmuşsunuz kendinizi. İkizler zaten sürekli hareket halinde, ama bugün bu hareket zorunlu hale gelebilir. “Ben zaten gezginim” derken, beklenmedik bir taşınma veya yer değişikliği sizi bile şaşırtabilir. Yengeçler köşelerine çekilip sakin kalmak isterken, birden bire “Hadi yerinden kalk!” diyen bir enerjiyle karşılaşabilirler; yuvadan çıkmak pek hoşlarına gitmeyebilir ama gitmek zorunda kalabilirler. Aslanlar her zaman sahnede olmayı sever, ama bugün o sahne değişebilir. Kendi krallığından bir anda başka bir alana geçiş yapmak zorunda kalabilirsiniz; alışmanız gerekebilir. Başaklar için bugün her şeyin planlı olduğu o güzel düzen bozulabilir. Mecburi bir yer değişikliği, tüm o düzeni sarsabilir, ama yeniden organize olmanız uzun sürmez. Teraziler dengelerini buldukları bir yerden, aniden başka bir denge arayışına itilebilirler. Yeni bir yer, yeni bir denge! Zorlansalar da dengeyi bulmaya çalışacaklar. Akrepler köklerini derinlere salmak isterken, bir anda o kökler sökülebilir. “Bu yer de bana iyi geliyordu” derken, başka bir yerde yeni bir derinlik aramak zorunda kalabilirsiniz. Yaylar içinse bu yer değişikliği adeta bir macera daveti! “Hadi bakalım, yola çıkıyoruz” der gibi, yeni yerler keşfetme heyecanı yaşayabilirsiniz. Oğlaklar sağlam durdukları yerden zorla başka bir yere çekilebilirler; mecburi bir yer değişikliği planlarınızı sarsabilir, ama sağlam bir strateji ile yeniden ayağa kalkarsınız. Kovalar için bugün özgürlük arayışları başka bir mekana taşınabilir. “Ben zaten yerimde durmam” diyorsunuz ama bu değişiklik bile sizi şaşırtabilir! Balıklar hayallerinizdeki o huzurlu yerden, aniden başka bir alana savrulabilirsiniz. “Bu da nereden çıktı?” derken, yeni yerin hayalini kurmakla meşgul olabilirsiniz.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz