25.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 25, 2024
spot_img
spot_img

24 Ağustos 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

24 Ağutsos Cumartesi gününden merhabalar! Keyfe düşkün olduğumuz, zevk ve sefa peşinde koştuğumuz, can sıkıntılarımızı umursamadığımız, köpekler gibi çalışıp da kraliçeler gibi yaşadığımız gündeyiz.

Koçlar için bugün hızlı yaşam duruyor, yerini “Biraz yavaşlayalım, keyfini çıkaralım” diyen bir enerji alıyor. “Bu kadar mı rahatmışım?” diyerek kendinizi konforun kollarına bırakabilirsiniz. Boğalar ise tam da kendilerini buldukları bir gündeler. Güzel yemekler, rahat koltuklar, keyifli sohbetler… Bugün dünya sizin etrafınızda dönüyor gibi hissedebilirsiniz. İkizler için bugün, koşturmayı bırakıp keyfin peşine düşme zamanı. “Her şeyi deneyeyim” modunda, sefanın tadını çıkaracakları bir gün olabilir. Yengeçler kendilerini aileleriyle birlikte güzel bir sofra etrafında bulabilirler; içten gelen bir huzur ve keyif duygusuyla, tam anlamıyla mutlu hissedebilirler. Aslanlar için bugün, gösterişli bir keyif günü! Lüks ve ihtişam peşinde, kendilerini şımartmak için harika bir fırsat bulabilirsiniz; parlamak için her zamanki gibi hazırsınız. Başaklar titizce planladıkları bir günün sonunda, nihayet kendilerini rahat bir köşeye çekebilir ve “İşte şimdi keyif zamanı” diyebilirler. Küçük zevkler bugün büyük anlamlar taşıyabilir. Teraziler için bugünün ana teması, dengeyi bozmadan, her şeyin en güzelini yaşamak! Şık bir akşam yemeği ya da keyifli bir buluşma planı, içsel huzur ve mutluluğu beraberinde getirebilir. Akrepler derin duygularını bir kenara bırakıp, bugün anın tadını çıkarma niyetinde olabilirler. Gizemli köşelerden çıkıp, kendilerini bir parça lüksün içine bırakabilirler. Yaylar içinse bugün macera değil, tam anlamıyla rahatlama günü! “Her şey bir kenara, keyif bir kenara” diyerek, dünyayı keşfetmeyi bırakıp, bugün sadece kendilerini mutlu edecek şeylerin peşinden koşabilirler. Oğlaklar içinse bugün çalışmak yerine, sefanın tadını çıkarma zamanı! “İş güç bir kenara, bu sefer ben de biraz keyif yapayım” diyebilirsiniz. Kovalar özgün zevklerini keşfetme peşinde, bugün farklı bir keyif arayışına girebilirler; toplumsal düşünceleri bir kenara bırakıp, kendilerini şımartmak isteyebilirler. Balıklar hayallerinden bir an olsun çıkıp, bugün gerçek dünyada huzur ve keyif bulabilirler. Rüya gibi bir gün geçirip, hayal ettikleri her şeyi gerçek kılma zamanı!

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz