24.9 C
Malta
Çarşamba, Temmuz 3, 2024
spot_img
spot_img

24 Nisan 2024, Pazartesi, Günlük Burç Yorumları

24 Haziran Pazartesi gününden merhabalar! Haftaya kim kime dişini geçirirse diye başladık. Güç ve gövde gösterisi hali biraz yüksek seyredecek. Boş konuşanlardan başımız şişebilir ama ilham ve yaratıcılık enerjisi de fazla yüksek bir gündeyiz. Sanatsal çalışmalar ya da zihnisinir projeler için ideal bir gün.

Koç burçları icat çıkarmak için yer ararken Boğa burçları için kariyerdeki tatminsizlik artık arşa ulaşmış. İkizler burçları günün filozofu kesilmiş, anlatıyor da anlatıyor bir şeyler. Yengeç burçları kandırılmaya açık bir gündeler, dolandırılma konusunda temkinli olsunlar. Aslan burçları eşleri ile takışabilecek, çalışma arkadaşıyla gerginlik yaşayabilecek bir enerji alanındalar. Başak burçları ise varis ya da sinir rahatsızlıkları konusunda öne çıkmaya adaylar. Terazi burçları aslında süzüm süzüm süzüldükleri, dünya ile hiç alakaları yokmuş gibi hissettikleri bir gün geçiriyorlar. Öte yandan Akrep burçları bir işi kökten sonlandırma kararı alabileceğe benziyorlar. Yay burçları için mahallede daha önce hiç görmedikleri yeni yerlerin keşfedilmesi, kelime dağarcığını zorlayacak havalı cümleler kurulması olasıyken Oğlak burçlarının derdi zoru hep parayla. Yine bir şeylerden tatmin olmamışa benziyor. Kova burçları “Yakarım bu gezegeni” nidaları atarken Balık burçları huzursuz uykulardan uyandığı gece yüzünden henüz kendine gelememiş ama birkaç fincan kahveden sonra ayılır.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz