32.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

24 Temmuz 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

24 Temmuz Çarşamba gününden merhabalar! Gün içindeki dırdırcı ve vesveseli halimizi atlatsak bile akşama doğru yine “İÇİM SIKILIYAH” diye feveran etmemiz olası. Kadınlarda ayrı bir huysuzluk var. Neyse, nasıl borç yiğidin kamçısıysa bu kötü açılar da bizim kamçımız herhalde.

Koç burçları günün içi en darlananları, elini attığı her şeyin bereketsizleştiğini düşündüğü, nazara gelip gelmediğini sorguladığı bir gün geçirecek. Boğa burçları her türlü networking ile tüm işlerini halledebildiği bir sosyal çevresi olmadığı için gam yüklenebilir. İkizler burçları henüz 13-14 yaşında karar verdiği meslek seçimi ile kavga edebilir bugün. Yengeç burçları aslında günün biraz iman dolu tarafında ama başka seçeneği olsa buralarda olur muydu, meçhul. Aslan burçları, önümüzdeki bir ay boyunca parıl parıl parlayacaklar lakin bugün o partıltı için yapılan masraflar kendilerine ağır gelebilir. Başak burçları karşısına çıkanla kavgaya tutuşabilir, anlattıkları anlaşılamayabilir. Terazi burçları ayak rahatsızlıkları deneyimleyebilir bugü, kendisini çok yormasın. Akrep burçları da günün nispeten idare edenler kısmında, olası krizler de onun halledemeyeceği şeyler değil. Yay burçları anneye, aileye, eve, köklerine, herkese atarlı. Öte yandan Oğlak burçları neden kimse beni anlamıyor derdine düşmüş ama konuşmadığının farkına henüz varamamış. Kova burçları için nispeten bereketsiz bir gün oluyor, bu nedenle biraz şükür ve minnettarlık duygularına ağırlık versinler. Balık burçlarında yediğini sindirememe, cilt sorunu, diş ağrısı gibi huzursuz durumlar gözlemleyebiliriz.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

 

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz