32.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 25, 2024
spot_img
spot_img

25 Ağustos 2024, Pazar, Günlük Burç Yorumları

25 Ağutsos Pazar gününden merhabalar! Şaşırtıcı bir gün olacağı şimdiden belli. Günün başlayışı ile bitişi arasında adeta “Acaba ne olacak?” diye başından kalkamadığımız dizi sürükleyiciliği var. Yani şöyle şeyler de olmasa ne sıkıcı olurdu, değil mi şu hayat?

Koçlar için bugün “Bu da nereden çıktı şimdi?” dedirtecek gelişmeler kapıda. Her şey kontrol altında derken, bir anda hiç beklemedikleri bir sürprizle karşılaşabilirler; şaşkınlıkla harekete geçmek zorunda kalabilirler. Boğalar normalde sakin ve durağanlığı sever, ama bugün rutinlerinin ortasında patlayan bir sürpriz onları yerlerinden oynatabilir. “Bu da neyin nesi?” derken, keyifli bir şaşkınlık yaşayabilirler. İkizler her an bir değişiklik bekler zaten, ama bugün bile onlar için sıradışı sürprizlerle dolu olabilir. “Tam da aradığım heyecan” diyerek, olaylara hızla adapte olabilirler. Yengeçler için bugün, güvenli sularında yüzerken bir anda suyun renginin değiştiğini fark ettikleri bir gün olabilir; bu beklenmedik sürpriz onları şaşırtabilir, ama sonrasında keyif verebilir. Aslanlar sahnede tam da parlamaya hazırken, birden bire beklenmedik bir gelişme tüm planları altüst edebilir. Yine de, sürprizi kendi avantajlarına çevirmenin bir yolunu bulabilirler. Başaklar için her şeyin planlı olduğu bir gün derken, beklenmedik bir olay tüm düzenlerini bozabilir. İlk başta panikleseler de, sonunda bu sürprizin tadını çıkarabilirler. Teraziler denge arayışındayken, bir anda karşılarına çıkan bir sürprizle dengeleri şaşabilir; ama bu sürpriz onlara beklediklerinden daha fazla keyif verebilir. Akrepler derinlerde bir şeyler saklarken, bir anda ortaya çıkan bir sürpriz tüm gizemlerini aydınlatabilir. Şaşkınlıkla karşılasalar da, bu sürprizin getirdiği yenilikleri kabul edebilirler. Yaylar için macera dolu bir gün, beklenmedik sürprizlerle daha da heyecanlı hale gelebilir. “Sürprizler tam benlik!” diyerek, olayların tadını çıkarabilirler. Oğlaklar için planlı ve disiplinli bir gün olması beklenirken, aniden gelen bir sürprizle tüm stratejileri değişebilir. İlk başta şaşkınlık yaşasalar da, bu sürprizi lehlerine çevirebilirler. Kovalar özgürlüklerine düşkünken, beklenmedik bir gelişme onların bile sınırlarını zorlayabilir. Bu sürprizle özgünlüklerini daha da parlatabilirler. Balıklar hayallerinin ortasında, bir anda gerçeğin sürpriziyle karşılaşabilirler. Bu sürpriz onları şaşırtsa da, sonunda hayallerini gerçeğe dönüştürme fırsatı bulabilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz