31.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

25 Haziran 2024, Salı, Günlük Burç Yorumları

25 Haziran Salı gününden merhabalar! Gözümüzün önündekini görmekte zorlandığımız bir gündeyiz. Telefon, anahtar, cüzdan, otel kartı, tur rehberi, kitap gibi şeyleri kaybetmeye müsaitiz bugün.

Koç burçları bu dramayı gittiği havalı atölyelerden bir tanesinde yaşarken Boğa burçları iş yerinde önemli evraklarını kaybedebilir ya da bilgisayarının azizliğine uğrayabilir. İkizler burçları için bu durumlar havaalanında vuku bulurken Yengeç burçlarını banka ve vergi dairelerinde gezerken görebiliriz. Aslan burçları kaybettiği şeyler için eşlerini suçlarken Başak burçları gündelik rutinin bozuluşuna şahitlik edecek. Terazi burçları kaybettiği eşyaları sevgililerinin evinde bulurken Akrep burçları evin altını üstüne getirmiş olabilir. Yay burçları arabaya ya da mahalle içinde dolandığı yerlere bakmayı denesin, Oğlak burçları ise gururundan ödün vermemek için “kaybolmadılar ben ilişkimi kestim” ağzı yapıyor. Kova burçları başına taktığı gözlüğü bulamayabilirken Balık burçları ise Ethem Dede’ye göbek atanlardan olacak.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz