28.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

25 Mayıs 2024, Cumartesi, Günlük Burç Yorumları

25 Mayıs Cumartesi gününden merhabalar! Valla bugün ilaç, alkol, yüksek kafein almayın. Dağda bayırda, denizde gezmeyin. Yapacaksanız da tedbirli olun, her yerin güvenli ve emin olduğuna kanaat getirin. Beklenmedik kaza ve zehirlenme potansiyeli yüksek bir gün içindeyiz çünkü.

Memlekette haklı bir şeyler yapmaya iten, bir türlü yerinde tutulamayan bir enerji alanı hakimken kendimizi değişik sanat sohbet işleri içinde bulabiliriz. Malta’da ise dengesiz hava ve deniz koşulları hakim olacağa benziyor.

Koç burçları günü bilmediği yerleri gezerken, bilmediği yabancı otları yerken başına gelecekler ile geçirebilirken Boğa burçları zehirlenme işini abartıp günü hastanede bitirmeye aday gibi göründüğünden kendine dikkat etsin. İkizler burçları ilişki içi ihtiyaçlar konusunda dengenin şaşması yüzünden ne yapacağını bilemeyebilirken Yengeç burçları alerjik reaksiyonlara fazla yatkın bir gün geçiriyor. Aslan burçları kendi gururundan ve kibirinden yanabilir, Başak burçları ise evde vakit geçirmekten beyninin sulandığının farkında olmayabilir. Terazi burçları bildiği yolda kaybolmaya, bu yüzden anksiyete krizi yaşamaya yatkın görünüyor, Akrep burçları ise ay sonunu göremeyeceğinden endişelenmiş bir ruh hali içinde hissediyor olabilir. Yay burçları saçıyla gözüyle kavga ede ede yaptığı makyaj ve bakımların dozunu kaçırmış, Oğlak burçları ise belirsizlikler ile mücadele konusunda kendini eğitmeye öyle programlı bir şekilde hırs etmiş ki onun bile bozulacağına ihtimal vermiyor olabilir. Kova burçları dahil olduğu topluluklara ve sosyal çevrelere karşı şüpheci bir bakış açısı geliştirmeye başlayacak, Balık burçları ise YAKARIM BU GEZEGENİ YAKARIM diye ortalıkta geziniyor olabilir.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz