Site icon Malta Haber

26 Ağustos 2024, Pazartesi, Günlük Burç Yorumları

26 Ağustos Pazartesi gününden merhabalar! Nispeten tatsız bir gökyüzü ile başladık haftaya. Vesvese, kuruntu, sıkıntı, zihni kontrol edememe, bir şeye cesaret edecekken kendi kendimizin cesaretini kırma, kendimize güvenememe… Bunalıma girmek için başkasına ihtiyaç yok, biz kendimize yeteriz.

Koçlar için bugün hızlı düşünüp hızlı hareket ederken, kendi hızlarından kösteklenebilirler. “Bu sefer gerçekten kendi ayağıma sıktım” diyerek, kendi kendilerini zor durumda bırakabilirler. Boğalar sakin kalmaya çalışırken, içlerindeki çelişkilerle boğuşabilirler. “Bir şey yapmamak en iyisi” derken, hareketsizlik yüzünden fırsatları kaçırabilirler. İkizler için bugün “Kendi kendime nasıl çelme takarım?” günü gibi! İki düşünce arasında sıkışıp, karar verememenin kurbanı olabilirler. Yengeçler bir yandan güven ararken, diğer yandan duygusal tepkileriyle işleri karmaşık hale getirebilirler. “Ah, yine duygularıma yenildim” diyerek içsel çatışmalara kapılabilirler. Aslanlar her zamanki gibi parlamak isterken, egolarının tuzağına düşüp kendi sahnelerini sabote edebilirler. “Kendi gösterimi mahvettim!” diyerek, aşırı gurur yüzünden işleri karıştırabilirler. Başaklar mükemmellik peşinde koşarken, en büyük eleştiriyi kendilerine yapabilirler. “Yine olmadı, yine beğenmedim” diyerek, kusursuzluk arayışıyla kendi kendilerini yorabilirler. Teraziler denge ararken, karar verememenin kurbanı olabilirler. “Şimdi bu mu, yoksa o mu?” derken, işleri daha da karmaşık hale getirip kendi kendilerini zorlayabilirler. Akrepler derin analizlerle kendilerini yıpratabilirler. “Biraz daha derine ineyim” derken, kendi kendilerini sabote edip en yakınlarına bile kuşkuyla yaklaşabilirler. Yaylar özgürlük arayışında kendi sınırlarını çiğneyebilirler. “Her şey mümkün” derken, sınır tanımadan adım atıp, kendi planlarını altüst edebilirler. Oğlaklar disiplinli olma çabasında aşırıya kaçıp, kendilerine aşırı yüklenebilirler. “Bu kadar da sert olmamalıydım” diyerek, kendi koydukları kurallarla baş başa kalabilirler. Kovalar özgün düşüncelerinde kaybolup, topluma ters düşen fikirleriyle kendilerini izole edebilirler. “Yine fazla uçtum” diyerek, kendi devrimlerini baltalayabilirler. Balıklar hayal dünyalarında kaybolup, gerçeklerle yüzleşmekten kaçarken, kendi içlerinde bir kaos yaratabilirler. “Bu rüyadan çıkmam lazım” diyerek, kendi kendilerine zarar verebilirler.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Exit mobile version