Site icon Malta Haber

26 Haziran 2024, Çarşamba, Günlük Burç Yorumları

26 Haziran Çarşamba gününden merhabalar! Bugün biraz ego yapayım derken kadınlardan beklenmedik azar işitme durumumuz, kafaya terlik yeme halimiz olabilir. Korkmayın, arada gökyüzü yapıyor öyle. He diyin geçin. Zaten ruh halimizin sabah ile akşama fark ettiği gündeyiz. Olur öyle.

Koç burçları bu atarlı teyzeyi bugün semt pazarında, Boğa burçları ise iş yerinde görecek. İkizler burçları azarı turist teyzeden yiyebilir ama o teyze kendince kur yapıyor da olabilir, haberiniz olsun. Yengeç burçları için bu teyzemiz banka memuresiyken Aslan burçları için eşleri ya da iş ortakları olacak gibi görünüyor. Başak burçları günün azarını otobüs durağında beklerken tadabilirken Terazi burçları bacak kadar boyuna bakmayan çocukları tarafından kalaylanabilirler. Akrep burçları anneden, Yay burçları ise kardeşten payını alacak. Oğlak burçları için bu huysuzluk enerjisi mobil bankacılık aracılığı ile konuştuğu kişi, Kova burçlarınınki ise aynada gördüğü kişi olacak. Balık burçları azarı rüyasında yediği için gün boyunca kafası rahat.

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Exit mobile version