32.9 C
Malta
Pazar, Ağustos 4, 2024
spot_img
spot_img

26 Temmuz 2024, Cuma, Günlük Burç Yorumları

26 Temmuz Cuma gününden merhabalar! Ay oh, neydi o uyuşuk haller öyle. Şimdi biraz daha kendimize geldik. Geçtiğimiz Dolunayın nimetlerini yiyenleriniz olabilir bugün. Yaratıcılık ve sportif anlamda bereketli günlerden geçiyoruz. Dolunay ile kaybolan beach bodyleri geri toplayabilirsiniz artık.

Koç, Aslan ve Yay burçları bugün ışıl ışıl, biraz acemice davranmaya meyilli olsalar da acemilik şansını da ceplerine atmışlar. Keyifleri tıkırlarında, modları yüksek, ruh halleri çiçek. Maşallah kız! Boğa, Başak, Oğlak üçlüsü için Muppet Show’un balkonundaki dedeler gibi huysuz, “ondan şikayet bundan şikayet ne iştah kaldı ne de afiyet” tadında bir gün bekliyor. Eğlenenleri de eleştirmeyin bari sayın Toprak ailesi. İkizler, Terazi ve Kova burçları da keyifli ama biraz tembeller. “Aman ne uğraşacağım şimdi” dedikleri şeyin kendileri için bir fırsat olduğunu bilmediklerinden ilerleyen günlerde dövünebilirler. Yengeç, Akrep, Balık burçları ise heyheylerin üstlerinde olduğu, sinirden buhar tüttürdükleri, huysuz bir gün geçiriyorlar. Tanıyanlarınız yanlarına pek yaklaşmasın.

Biraz da 25 Mart tutulmasından haberler gelebilir bugün. E, daha ne olsun?

Sevgiler,

Mahallenin Müneccimi Buse

 

Uzun yıllar kitap çevirisi yapan Buse BARIŞ KATI yıldızların söylediklerini artık sizlere tercüme ediyor. Instagram’da Mahallenin Müneccimi olarak tanıdığımız Buse, ezoterik ve spiritüel ilimler sevdalısı olup doğum haritası danışmanlığı vermekte ve Malta’da ikamet etmektedir.

Son Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz